Tämä on suosituin seksiasento sekä miesten että naisten mielestä

Naisten ja miesten lempiasentojen top kolmessa on samat seksiasennot, mutta järjestys on ensimmäisen sijan jälkeen eri.

Jokaisella on omat seksiin liittyvät mieltymyksensä niin seksielämän aktiivisuuden kuin seksiasentojen suhteen. Tästä huolimatta kyselytutkimus on paljastanut, että kun on kyse seksiasennoista, on yksi ylitse muiden: seksin harrastaminen takaapäin eli doggy style.

Dr. Ed -sivuston teettämään kyselyyn osallistuneista 35,1 prosenttia kertoi doggy stylen olevan heidän suosikkinsa seksiasennoista. Toisiksi eniten kannatusta (22,5%) sai lähetyssaarnaaja ja kolmanneksi sijoittui (19,4%) cowgirl, eli asento, jossa nainen on päällä.

Tutkimuksessa selvisi, että doggy style on suosituin seksiasento niin heteroiden, biseksuaalien kuin homoseksuaalien mielestä. Sama asento on ensimmäisenä myös sekä miesten että naisten lempiasentojen listalla.

Miesten ja naisten lempiasentojen top kolme -listalla on doggy stylen lisäksi kaksi samaa asentoa, mutta järjestyksessä on eroavaisuuksia; naisten mieleen toiseksi eniten on lähetyssaarnaaja ja kolmantena cowgirl, kun taas miehet pitävät doggy stylen jälkeen eniten cowgirl-asennosta ja kolmanneksi eniten lähetyssaarnaajasta.

Lempiasentojen lisäksi kyselytutkimuksella selvitettiin, mitä seksiasentoja ihmiset haluaisivat kokeilla mieluitein. Naiset olivat halukkaimpia kokeilemaan seksin harrastamista pöydän päällä, kun taas miehiä kiinnostaisi eniten 69-asento seisten.

Kokeiltavien seksiasentojen listoilla miesten ja naisten välillä oli yksi suuri eroavaisuus: miehet haluaisivat toiseksi eniten kokeilla anaaliseksiä, jota ei löytynyt naisten top 10 kokeiltavaa seksiasentoa -listalta laisinkaan.

Voit tutustua kyselyn tuloksiin lisää täällä.

Kerroimme aiemmin toisesta Dr. Ed -sivuston teettämästä tutkimuksesta, jonka mukaan naiset teeskentelevät orgasmin todennäköisimmin ollessaan parisuhteessa. Voit lukea tästä lisää täällä.

Lähde: Women’s Health, Dr. Ed