Nainen päällä on kuuma seksiasento, jossa nainen ottaa ohjat käsiinsä.

Cowgirl, eli seksiasento, jossa nainen on päällä, on yksi suosituimpia asentoja niin naisten kuin miesten mielestä. Päällä ollessaan nainen ottaa ohjat ja pystyy kontrolloimaan nautintoaan sekä paremmin varmistamaan, että saa orgasmin – lisäksi ratsastusasennossa parin laukeaminen yhtä aikaa on todennäköisempää.

Ratsaille himoitseva nainen on seksiasiantuntija Kate Taylorin mukaan itsevarma ja hän nauttii siitä, kun näkee miten kumppani reagoi tekemisiinsä. Päällä oleminen voi myös lisätä itsevarmuutta, etenkin jos on tottunut olemaan vähemmän dominoivassa roolissa seksin aikana, sillä tässä asennossa nainen on täysin kumppaninsa nähtävissä.

Jos et ole vielä kovin kokenut lehmityttö tai kaipaat vinkkejä, joilla teet siitä entistä nautinnollisemman, on alla tarjolla seitsemän seksiterapeutti Sarah Watsonin neuvoa, joiden avulla saat ilon todella irti cowgirl-asennosta.

Käsillä tukea

Ensikertalaiset ratsastajat voivat olla hieman hukassa siinä, mitä tekevät käsiensä kanssa. Jos päällä oleminen tuntuu kömpelöltä etkä tiedä, mitä tekisit käsilläsi, nojaa hieman eteenpäin, lähemmäs kumppaniasi ja laita kätesi esimerkiksi hänen olkapäilleen. Näin saat tukea itsellesi ja se voi auttaa hallitsemaan itse ratsastusliikettä. Voit myös pitää kumppaniasi käsistä kiinni.

Watsonin mukaan siitäkin voi olla apua, jos kumppanisi nojaa seinään, sillä voit käyttää sitä tueksi ja apuna omaan liikkumiseen. Nainen päällä -asennossa on olennaista kokeilla ja selvittää, mikä tuntuu itsestä sekä kumppanista parhaalta ja käsien luonteva paikkakin selviää kuin itsestään.

Nojaa taakse

Tässäkin voit käyttää käsiäsi avuksi ja eteenpäin nojaamisen sijaan nojaatkin taaksepäin. Kädet voit laittaa esimerkiksi omille kantapäillesi tai kumppanisi reisille ja ottaa siitä tukea. Taaksepäin nojatessa annat kumppanillesi todella upeat näköalat ja lisäksi näin avautuu kumppanille hyvä mahdollisuus käydä hellästi käsiksi klitorikseesi, mikä Watsonin mukaan tekee ratsailla olosta entistä parempaa.

Kokeile käänteisversiota

Watsonin mukaan käänteinen versio ratsastusasennosta antaa kumppanille jälleen hyvät näköalat ja samalla nainen itse voi sulkea silmänsä ja heittäytyä tunteen vietäväksi. Watson myös huomauttaa, että kun et näe kumppanisi kasvoja, tuo se oman, kuuman lisäyksensä seksiin. Kääntesiversio tehdään niin, että nainen tulee päälle selkä miehen kasvoihin päin ja nojaa hieman eteenpäin, ottaen käsillä vastaan. Watson kuitenkin muistuttaa olemaan varovainen, jos seksikumppanillasi on penis, että se ei taitu väärään suuntaan tai murru.

Kiusoittele kumppania

Kuten jo on todettu, päällä olevalla on ohjat käsissään ja se tekee tästä niin voimakkaan asennon. Watson sanoo, että nainen voi kiusoitella kumppaniaan päällä ollessaan esimerkiksi niin, että ottaa sisäänsä vain peniksen kärjen tai kun kumppani on lähellä laueta, keskeyttää koko ratsastuksen ja jatkaa sitä hetken päästä. Kiusoittelua voi tehdä monella tapaa ja se voi lisätä cowgirl-asennon nautinnollisuutta kummallekin osapuolelle.

Päällä ollessa voi kokeilla myös coconut-sanan tavaamista, mikä tekee asennosta lähes tajunnanräjäyttävän. Ajatuksena on, että nainen ”kirjoittaa” lantiollaan coconut-sanan jokaisen kirjaimen. Halutessaan voi myös tavata jonkin toisen sanan.

For anyone wondering how to spell coconut:

C ↪️
O 🔄
C ↪️
O 🔄
N ⬆️↘️⬆️
U 🔃
T ⬆️↔️

Leiki itselläsi

Vaikka itsensä koskettelu on mahdollista muissakin asennoissa, on siinä Watsonin mukaan jotain erityistä, kun sen tekee päällä ollessa. Kun päällä on päässyt tasapainoon ja paremmin kiinni siihen, mitä tekee, voi käsiä käyttää muuhun kuin tuen ottamiseen. Nainen voi muun muassa leikitellä omilla nänneillä tai klitoriksellaan tai antaa käsien vaeltaa pitkin vartaloaan. Watson huomauttaa, että asento on myös hyvä mahdollisuus ottaa mukaan luotivibraattori, jos siltä tuntuu. Leikittelyssä vaihtoehdot ja mahdollisuudet ovat monet.

Intiimimmäksi istumalla

Vaikka nainen on dominoiva osapuoli tässä asennossa, ei se tarkoita sitä, että kumppanin pitäisi vain maata selällään. Watsonin mukaan asenosta voi tehdä intiimimmän pyytämällä kumppania istumaan tuolille tai nojaamaan seinään tai tyynyyn sängyssä. Nainen tulee tämän jälkeen päälle ja on kasvokkain kumppaninsa kanssa, lähempänä kuin tässä asennossa yleensä ollaan. Watsonin mukaan siinä on jotain seksikästä, kun pitää toista lähellä ja nainen antaa samalla palaa mielensä kyllyydestä.

Luovu kontrollista

Nainen päällä -asentoa on korostettu sellaisena, että siinä naisella on ohjat, mutta Watsonin mukaan yksi seksikkämpiä asioita, joita tässä asennossa voi tehdä, on leikitellä valtasuhteilla. Eli kumppanikin voi ottaa ohjat käsiinsä, vaikka alla onkin – etenkin jos häntä on ensin kiusoiteltu hyvä tovi. Watsonin mukaan tämä voi johtaa todella intohimoiseen seksiin.

Lähde: Bustle