Hekuman huipulle yhtä aikaa kumppanin kanssa? Näillä vinkeillä se onnistuu todennäköisemmin

Seksiasiantuntija kertoi erilaisia vinkkejä, joiden avulla naisten ja miesten välinen ”orgasmiero” voidaan kuroa umpeen.

Tutkimuksissa on todettu, että naisilla kestää keskimäärin noin 13 minuuttia saada orgasmi seksin aikana. Miehillä orgasmin saaminen on usein nopeampaa; The Sunin mukaan keskiverto mies laukeaa kuudessa minuutissa.

Heterosuhteessa olevilla tästä voi siis muodostua sukupuolten välinen ”orgasmiero”, kun naisilla hekuman huipulle pääseminen vie kauemmin. Orgasmin saaminen yhtä aikaa kumppanin kanssa on kuitenkin mahdollista, kun apuun ottaa erilaisia niksejä ja vinkkejä.

Seksiasiantuntija Kate Taylor antoi The Sunille omat vinkkinsä, joiden avulla ”orgasmieron” voi kuroa umpeen, ja suomensimme hänen neuvonsa alle.

Hidasta miestäsi

Jos miehesi on tosi nopea, voi ”orgasmiero” olla vielä pidempi. Taylor vinkkasi kokeilemaan näitä vinkkejä, jotka tekevät seksistä naiselle nautinnollisempaa ja samalla hellästi vähentävät sitä miehen osalta, mikä auttaa laukeamaan yhtä aikaa.

Liukuvoide: Indianan yliopiston tutkimuksen mukaan 50 prosenttia naisista koki orgasmin saamisen helpommaksi, kun he käyttivät liukuvoidetta seksin aikana. Liukuvoide voi vähentää miehen tuntemaa kitkaa, mikä voi saada hänet kestämään pidempään.

Stimuloivat kondomit: Kondomista voi olla apua pitkittämään miehen laukeamista ja valitsemalla stimuloivan kondomin, saa nainen siitä enemmän iloa irti.

Esileikki: Taylorin mukaan jos seksi yleensä alkaa molemminpuolisesta esileikistä, voi olla hyvä idea kokeilla olla itsekäs. Taylor neuvoi varmistamaan, että esileikissä keskitytään naisen mielihyvään ja mies ottaa hänet kiinni myöhemmin. Seksin voi aloittaa esimerkiksi naisen lempiesileikillä.

Durexin kyselyssä on selvinnyt, että neljännes naisista suosii suuseksiä. Taylor vinkkasi, että kun naisen kiihottuminen on 1-10 asteikolla 8, voi sitten huomioida myös miestä. Lisäksi voi harkita, että nainen saa orgasmin esileikissä ja yhdyntä aloitetaan vasta sitten. Taylorin mukaan naiset eivät tarvitse toipumisväliä, toisin kuin miehet, joten mikään ei estä laukeamasta pian uudelleen.

Lämmitä itsesi

Pidä ajatuksesi asiassa: Taylorin mukaan mindfulness-harjoitukset voivat viedä seksin uudelle tasolle. Journal of Sexual Medicinessa vuonna 2017 julkaistun tutkimuksen mukaan naisten kyky saada orgasmi kasvoi 30 prosenttia sen jälkeen, kun he olivat tehneet mindfulness-ohjelman. Ota hetki aikaa itsellesi ennen seksiä ja kokeile viiden minuutin meditaatiota keskittääksesi ajatuksesi. Ole läsnä ja koeta huomata viisi asiaa, jotka tapahtuvat ympärilläsi – mitä kuulet, mitä tunnet ja niin edelleen.

Ruoki libidoasi: Taylor vinkkasi, että voit kokeilla kasveja ja yrttejä, jotka voivat virittää seksihalujasi lisää. Esimerkiksi ginsengin avulla voi parantaa energiatasoja, lisätä valppautta ja yleisesti piristää paikkojaan.

Kokeile aromaterapiaa: Taylorin mukaan hekuman huipun voi saavuttaa nopeammin myös aromaterapian avulla. Tiettyjen tuoksujen on uskottu voivan lisätä kiihottumista. Sellaisia ovat muun muassa ylang ylang ja patsuli. Jos kumppanisi laukeaa ennen sinua, kokeile käyttää aromaterapiatuoksua päivällä ennen kuin päädyt lakanoiden väliin.

Huolehdi, että veri kiertää: Orgasmi vapauttaa kiihottumisen aikana kertynyttä verta, joten optimiorgasmeja varten tarvitset optimiverenkierron. Taylorin mukaan muun muassa nestehukka, tupakointi ja sohvalla löhöily voivat hidastaa verenkiertoa, mikä johtaa vähempään mielihyvään sängyssä. Huolehdi siis, että juot tarpeeksi vettä ja kokeile reipasta liikuntaa 20-30 minuutin ajan ennen sänkyyn menoa – ja tumppaa tupakkasi pysyvästi.

Kiusoittele itseäsi: Ota varaslähtö seksiin ja kiusoittele itseäsi muutaman kerran lähelle laukeamista päivän aikana, mutta keskeytä juuri ennen orgasmia. Kun lopulta harrastat seksiä, on orgasmi saavutettavissa Taylorin mukaan nopeammin kuin yleensä ja mahdollisesti vahvempanakin.

Asennoista apua

Tietyt asennot toimivat paremmin naisen laukeamisen kannalta. Taylorin mukaan kannattaa valita asento, joka antaa suoraa stimulaatiota erogeenisille alueille, kuten klitorikselle ja g-pisteelle, mutta ei anna miehelle liikaa kontrollia tai syvyyttä, mikä voisi saada hänet laukeamaan paljon ennen sinua.

Taylor suositteli näitä asentoja:

Nainen päällä, kasvokkain: Tämä on mainio tapa varmistaa, että jokainen naisen kehon osa saa ansaitsemaansa huomiota. Istu miehesi syliin ja istu suorassa, jolloin hän hieroutuu vasten emättimen etuseinämää. Mies voi samalla myös hivellä naisen rintoja ja nännejä, jotka ovat yksi herkimpiä osia naisen vartalossa.

Lusikka: Tämä ei ole kiihkein mahdollinen asento, mutta tässä asennossa miehen nautinto hidastuu ja nainen taas voi käyttää käsiä tai lelua apuna orgasmin saavuttamiseen. Taylor neuvoi makoilemaan selkä vasten kumppanisi rintaa ja viemään päällä olevan jalkasi miehen ylemmän jalan yli. Näin herkimmät kehosi alueet ovat saavutettavissa. Taylor suosittele siirtymään tästä takaapäin-asentoon, kun huomaat olevasi laukemassa, sillä takaapäin-asennossa voitte laueta yhdessä nopeasti.

CAT-asento: CAT on lyhenne sanoista coital alignment technique. Tämä on muunnelma lähetyssaarnaajasta. Taylorin mukaan asento aloitetaan tavallisesta lähetyssaarnaajasta, missä mies on naisen jalkojen välissä, mutta sitten mies siirtyy kymmenisen senttiä ylemmäs ja työntymisen sijaan hänen pitäisi enemmän pyörittää lantiota sinua vasten. Taylor kertoi, että voi mennä hetki ennen kuin eron huomaa, mutta tässä asennossa naisen pitäisi tuntea enemmän painetta kuin yleensä.

Lisäksi apuna voi kokeilla erilaisia seksileluja värisevästä penisrenkaasta klitoriskiihottimiin.

Lähde: The Sun


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.