Seikkailunhaluinen, itsevarma vai kärsimätön? Tällainen olet lempiseksiasentosi perusteella

Oma suosikki seksiasentojen joukosta voi paljastaa erilaisia piirteitä valitsijastaan.

Seksiasentoja on lukuisia erilaisia, kuten Kama Sutraa selaamallakin voi huomata. Usein ihmisillä on kuitenkin tietyt suosikit ja se yksi asento, joka on mieluisampi kuin muut – ja tämä lempiasento voi kertoa paljon valitsijastaan.

Seksi- ja parisuhdeasiantuntija Kate Taylor kertoi The Sunille, mitä erilaiset asennot paljastavat niin naisista kuin miehistä, jotka ovat valinneet sen suosikikseen. Lisäksi Taylor antoi seksivinkkejä pareille.

Alta voit lukea, mitä lempiseksiasentosi paljastaa sinusta!

Lähetyssaarnaaja

The Sunin mukaan lähetyssaarnaaja on monien kyselyiden mukaan Iso-Britannian lempiasento. Suomessa se on toiseksi suosituin, mikä paljastui Kaalimato.comin teettämästä kyselystä, josta voit lukea lisää täällä. Lähetyssaarnaaja on yksi niistä asennoista, joissa on eniten kosteuksissa toisen ihoa vasten, mikä laukaisee kiintymishormoni oksitosiinin ryöpyn. Jos nautiskelet tästä yhteydestä, voit tuoda kumppanisi vielä lähemmäs kietomalla jalkasi ja kätesi hänen ympärilleen ja hukuttaa hänet suudelmiin.

Mitä asento kertoo naisesta: Jos lähetyssaarnaaja on naisen suosikki, on hän silloin todennäköisesti perinteitä vaaliva ja rakastavassa parisuhteessa.

Mitä asento kertoo miehestä: Jos mies pitää eniten tästä asennosta, rakastaa hän Taylorin mukaan seksin intiimiyttä sekä sen fyysistä tunnetta. Tämä asento ei ole miehelle kaikista stimuloivin, mutta se antaa mahdollisuuden nähdä seksikumppanin nautintoa.

Asiantuntijan vinkki: Taylorin mukaan tämä asento on mukava, mutta se voi johtaa polkemaan samoja uria. Seksielämää kannattaa virkistää ja piristää, mikä tehostaa kiihottumista ja johtaa suurempaan huipennukseen. Taylor suosittelee kokeilemaan jokaista tässä artikkelissa mainittua asentoa ennen kuin seuraavan kerran harrastaa seksiä lähetyssaarnaajassa, jotta kumpikin muistaa, mitä muuta olisi tarjolla asentojen maailmassa.

Takaapäin

Takaapäin-asenton, doggy style, on Kaalimadon mukaan suomalaisten ehdoton suosikkiasento. Suomalaisista miehistä lähes kolmannes ja naisista yli viidennes innostuu tästä asennosta.

Mitä asento kertoo naisesta: Jos nainen on doggy stylen ystävä, on hän Taylorin mukaan ylpeä siitä, kun tietää miten kiihottaa kumppaniaan. Seksi on hänelle tapa tehdä vaikutus. Toisinaan doggy-nainen pitää tunteensa salassa kaikilta. Lisäksi hän ei välttämättä nauti siitä, että seksi kestää kauan, koska monet miehet laukeavat tässä asennossa nopeasti.

Mitä asento kertoo miehestä: Taylorin mukaan miehet rakastavat tätä asentoa, joka on alkukantaisin ja eläimellisin seksiasento. Mies saa asennossa hyvät näköalat ja syvimmät tuntemukset. Nämä työntymisen innot kuitenkin tulevat intiimiyden kustannuksella, sillä tätä kauemmas seksin aikana kumppanista on vaikea päästä. Jos mies pitää doggy style -asennosta, hän saattaa olla ei sitoutuvaa tyyppiä.

Asiantuntijan vinkki: Lisää intiimyttä saadaksesi kannattaa kokeilla lähetyssaarnaajaa (tai kotka-asentoa) ja pitää sen ajan katsekontaki. Se voi tuntua kauhistuttavankin intiimiltä, mutta se on tarpeen, jotta voi lisätä läheisyyttä.

Lusikka

Toisinaan fyysisistä syistä ihmiset suosivat lusikka-asentoa. Tällaisia ovat muun muassa raskaus, sairaus tai kivut. Joillekin intiimi lusikka on kuitenkin suosikki, vaikkei mitään vaivoja olisi.

Mitä asento kertoo naisesta: Lusikasta pitävä nainen rakastaa sen antamaa koko kehon intiimiyttä. Lusikka on kuin halaus, mutta bonuksella. Tässä asennossa on kuitenkin kääntänyt selän kumppanilleen, mikä voi Taylorin mukaan kertoa siitä, että nainen haaveilee jostakin toisesta, hänellä on luottamusongelmia, ei pidä kumppanin parrasta tai hengityksen hajusta. Sekin on myös vaihtoehto, että nainen nauttii siitä, miten tässä asennossa pääsee lähelle G-pistettä.

Mitä asento kertoo miehestä: Jos mies on lusikoija, hän rakastaa olla lähellä kumppaniaan kaikin tavoin. Tämä ei ole miehelle helppo asento, mutta hän pääsee käsillä seikkailemaan ympäri kumppaninsa vartaloa.

Asiantuntijan vinkki: Kokeilkaa makoilevaa takaapäin-asentoa. Tässä asennossa alla oleva nainen saa Taylorin mukaan G-pisteen stimulointia ja asento tuntuu syvemmältä kummallekin osapuolelle.

Lootus

”Lootusasentoon liian levoton mä oon”, lauloi Kalle Päätalo -bändi elokuvassa Pitkä kuuma kesä. Toisille tämä on kuitenkin oma suosikkiasento. Taylorin mukaan lootus on kuin todella kuumaa joogaa. Se ei ole helpoin asento eikä siinä ole helpointa saada orgasmia, mutta se tarjoaa läheisyyttä ainutlaatuisella tavalla.

Mitä asento kertoo naisesta: Taylorin mukaan tästä asennosta nauttiva nainen on ylpeä omasta fyysisestä kunnostaan sekä vaalii ihmissuhteitaan. Hän pitää yhteistyöstä ja emotionaalisten tunnesiteiden rakentamisesta.

Mitä asento kertoo miehestä: Mies, joka pitää tästä asennosta, on Taylorin mukaan todennäköisesti hengellinen, mutta ehdottomasti passiivinen. Hän haluaa kumppaninsa pitävän hauskaa ja on iloinen voidessaan auttaa siinä – jopa oman mielihyvän kustannuksella. Hän on ylpeä siitä, että on avarakatseinen ja pitää jakamisesta.

Asiantuntijan vinkki: Taylor suosittelee virkistämään seksielämää vaihtamalla tantrisen lootusasennon kiihkeämpään seksiin seisten seinää vasten. Se tuo spontaaniutta ja raakaa himoa suhteeseen.

Seisaaltaan

Taylorin mukaan tämä on perinteinen asento niin sanottuja pikapanoja ajatellen, koska se mahdollistaa nopeat, työntyvät ilot, kun aika ja tila ovat kortilla. Suomalaisten keskuudessa tämä on yleisesti enempi inhokkiasento, sillä noin neljännes nimesi tämän Kaalimadon kyselyssä inhokikseen, mutta silläkin on ystävänsä.

Mitä asento kertoo naisesta: Seisaaltaan asennosta pitävä nainen on seikkailunhaluinen ja nauttii hetkeen tarttumisesta. Tämä asento tarjoaa mahdollisuuden ilmaista himoaan milloin tahansa ja pitää seksielämän yllättävän ja jännittävänä. Kasvokkain olessa se on myös intiimi, koska siinä tarvitaan läheistä otetta, jotta pari pysyy pystyssä.

Mitä asento kertoo miehestä: Taylorin mukaan jos tämä asento on miehen lemppari, ei hän halua rakentaa intiimiä yhteyttä ja etsii vain fyysistä mielihyvää.

Asiantuntijan vinkki: Jos on aikaa vain pikaiseen seksiin, Taylor suosittelee raivaamaan paremmin toisilleen tilaa kalentereihin. Tämä aika kannattaa käyttää vaalimaan yhteyttä välillänne menemällä kiireettömille treffeille. Seksi ei pidä yllä sidettänne, vaan parisuhdetta täytyy myös hoitaa ja ylläpitää myös puhumalla.

69-asento

The Sunin mukaan tämä asento on kyselyn mukaan 13 prosentille naisista suosikki, mutta vain kahdeksalle prosentille miehistä. Suomalaisten kohdalla on hieman toisin: 29 prosenttia naisista ei pidä tästä asennosta, kun taas miehistä se on inhokki vain 13 prosentille.

Mitä asento kertoo naisesta: Jos tämä on naisen lempiasento, uskoo hän antamiseen ja saamiseen eikä hän pidä siitä, että joku katsoo häntä työn touhussa. Päällä oleva nainen on itsevarma ja tykkää ottaa ohjat käsiin. Jos nainen on mielellään alla, voi hänen olla vaikea irrottautua tai hänellä on epävarmuutta ulkonäöstään.

Mitä asento kertoo miehestä: Taylorin mukaan jos tämä on miehen suosikki, hän luultavasti rakastaa mukavuutta ja tehokkuutta. Se on myös hänelle todella kiihottavaa, kun hän tietää sinun saavan nautintoa yhtä aikaa, kun hän itse saa sitä. Hän ei välttämättä ole kaikista itsevarmin seksikumppani, mutta hän välittää.

Asiantuntijan vinkki: Taylor kehottaa kokeilemaan CAT-asentoa. CAT on lyhenne coital alignment techniquesta ja asentona se on muunnelma lähetyssaarnaajasta. Tässä asennossa työntymisen sijaan liike on enemmän keinuva ja se stimuloi naisen klitorista.

Ratsastus

Cowgirl, nainen päällä, ratsastus – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä on monien suosikkiasento ja etenkin naisille tämä on siitä hyvä, että hän itse saa ohjat ja laukeaminen voi olla todennäköisempää.

Mitä asento kertoo naisesta: Taylor kertoo, että jos nainen haluaa olla ratsailla, hän on itsevarma omasta haluttavuudestaan. Hän on myös kärsimätön ja haluaa maksimoida oman hupinsa mahdollisimman lyhyessä ajassa. Hän myös nauttii, kun saa nähdä minkälainen vaikutus ratsastamisella on kumppaniin ja voi kiusoitella häntä.

Mitä asento kertoo miehestä: Jos tämä on miehen suosikki, katsoo hän mielellään, kun kumppani laittaa mielihyvänsä etusijalle – ja näkymä on Taylorin mukaan mahtava. Hän on välittävä ja sopeutuva eikä hän koe sitä uhkaksi, kun kumppani ottaa ohjat.

Asiantuntijan vinkki: Taylorin mukaan jos otat ohjat joka kerta, voi siitä syntyä kaunoja eikä kumppani välttämättä koe tarvetta edes olla osa seksiä. Pitäkää tasapainoa yllä sängyssä ja parisuhteessa niin, että ratsastaja luopuu välillä kontrollista ja antaa toisen osapuolen ottaa ohjat jossain toisessa asennossa.

Käänteinen ratsastus

Tässä asennossa etenkin naiset saavat stimulaatiota kohtiin, jotka harvoin saavat kosketusta osakseen.

Mitä asento kertoo naisesta: Tässäkin asennossa naisella on ohjat ja se mahdollistaa keskittymisen omaan mielihyvään ilman, että toinen näkee kasvoilta ilmeitä. Taylor huomauttaa, että tässä asennossa voi haaveilla ratsastavansa kenellä tahansa. Tämä asento vapauttaa kädet käyttöön omalla vartalolla – tai kumppanin vartalolla.

Mitä asento kertoo miehestä: Taylorin mukaan jos mies pitää tästä asennosta, on hän rohkea: käänteinen ratsastus on se asento, jossa penis voi kärsiä todennäköisimmin. Mies kuitenkin on valmis ottamaan riskit nähdäkseen kumppaninsa vapautuvan. Käänteinen ratsastus on himokkaiden, visuaalisten miesten penkkiurheilua.

Asiantuntijan vinkki: Taylorin neuvo tätä asentoa suosiville on palata perinteisiin ja viettää aikaa suudellen ja kosketellen toisiaan. Opettakaa toisillenne, mikä teitä todella kiihottaa ja avautukaa lempifantasioistanne. Seksistä tulee entistä parempaa tällä tavoin.

Kotka

Kotka-asento on muunnelma lähetyssaarnaajasta. Tässä asennossa naisen jalat ovat ilmassa, kuten kumppanin hartioilla. Tämä on Taylorin mukaan yhtä helppo kuin lähetyssaarnaaja, mutta näyttää hieman rivommalta.

Mitä asento kertoo naisesta: Tästä asennosta pitävä nainen haluaa miellyttää kumppaniaan sekä haluaa tulla nähdyksi jännittävänä – tai sitten hän haluaa todella treenata reisiään. Hän myös voi nauttia siitä, että kumppani dominoi häntä ja hänet otetaan intohimoisesti, kontrastina kenties muuhun elämään, missä hän pitää asiat tiukasti omissa ohjissa.

Mitä asento kertoo miehestä: Taylorin mukaan tämä asento on sellaisen miehen suosikki, joka mieltää itsensä intohimoiseksi rakastajaksi ja hän halua antaa kaikkensa makuuhuoneen puolella. Hän välittää kumppanin mielihyvästä, nauttii toiminnan näkemisestä ja hänelä on kestokykyä – jotkut miehet eivät nimittäin kestä tässä asennossa. Taylorin mukaan hän on sellainen mies, jonka kanssa sängyssä on hauskaa, ja hän hurmaa sitten kumppaninsa äidin kahvikupillisen äärellä.

Asiantuntijan vinkki: Taylorin mukaan kotka-asento antaa helppoja variaatioita hauskuudesta pitäville kaksikoille. Alla oleva voi laittaa jalkansa kumppanin rintakehällä, kietoa nilkkansa hänen niskan ympärille tai pitää toista jalkaa sängyllä. Näin asennossa voi pitää pientä yllätyksellisyyttä mukana.

Lähde: The Sun


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.