Nainen, näin paljon erilaiset harrastukset polttavat kaloreita

Uimisesta rullaluisteluun, näin paljon kaloreita palaa tunnissa erilaisten harrastusten parissa.

Jos olet joskus miettinyt, kuinka paljon lempiharrastuksesi kuluttaa kaloreita tai mikä kuluttaa enemmän, voi vastaus löytyä alta. Shape vertaili erilaisia harrastuksia keskenään siinä, kuinka paljon ne kuluttavat kaloreita tunnissa. Kulutus on laskettu noin 65 kiloa painavan naisen mukaan.

Näin paljon erilaiset harrastukset polttavat kaloreita:

1. Juokseminen vai uinti?

Uimisessa on monia hyviä puolia, kuten koko kroppaan vaikuttava treeni, joka ei rasita liikaa niveliä. Jos kuitenkin kaipaat kunnon kaloreiden polttoa, on juokseminen silloin parempi vaihtoehto. Jos juokset noin 11 kilometrin tuntivauhtia tunnin ajan, poltat noin 700 kaloria, kun taas uimalla 45 metriä minuutissa tahdilla poltat noin 550 kaloria tuntia kohden.

2. Pyöräily vai rullaluistelu?

Kaksi rengasta on parempi kuin kahdeksan. Jos poljet noin 20 kilometrin tuntivauhtia tunnin ajan, esimerkiksi työmatkasi, poltat 560 kaloria. Se on noin 60 kaloria enemmän kuin rullaluistelemalla.

3. Patikointi vai ratsastus?

Ratsastus on samalla hyvää keskivartalotreeniä, mutta enemmän kaloreita kuluttaa patikoimalla. Patikointi kuluttaa 400 kaloria tunnissa, kun taas ratsastus vain 27 kaloria.

4. Jooga vai reipas kävely?

Voisi ehkä olettaa, että reipas kävely voittaa tämän parivaljakon, mutta niin ei ole. Jooga kuluttaa 340 kaloria tunnissa, kun taas reipas kävely 4 kilometrin tuntivauhtia kuluttaa 242 kaloria tunnissa.

Lähde: Shape


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.