Muotoile kulmakarvasi kuin ammattilainen – lue julkkisten kulmia käsittelevän asiantuntijan vinkit

Kulmien muotoilun ammattilainen kävi läpi kulmakarvojen kanssa yleisesti tehdyt virheet ja antoi vinkit niiden korjaamiseksi.

Kulmakarvoja huoltaessa on mahdollista tehdä lukuisia virheitä niiden liiallisesta nyppimisestä niiden muotoiluun ja värittämiseen aivan väärään paikkaan. Virheiden korjaamiseksi Good Housekeeping UK kysyi neuvoja julkkisten kulmia käsittelevältä Tonya Crooksilta, eli The Brow Galilta, joka paljasti yleisimmät virheet, joita on helppo tehdä kulmakarvoja värittäessä.

”Älä lisää kunnon kaarta, kun sellaista ei pitäisi olla”, Crooks sanoi.

”Luokittelen kulmakarvat kolmeen muotoon. Jos kulmakarvassasi on terävä nousu ja lasku, kyse on silloin Arch-kulmista. Jos kaari on pehmeämpi ja hieman pyöreämpi, sitten se on Arc-kulma. Jos kulmakarvassasi on vain hieman nousua, silloin se on Straight-kulma”, Crooks selitti.

”Sinun ainutlaatuinen kulmakarvan muoto sopii täydellisesti kasvojesi piirteisiin ja monet kulmataiteilijat tekevät sen virheen, että nyppivät liikaa saadakseen kunnon kaaren, vaikka se ei sovi kasvoihisi”, hän jatkoi.

Värillä on merkitystä

Kulmien värjäämisen suhteen väri on ammattilaisen mukaan avainasemassa.

”Kun aloitin urani, sekoitin kyniä ja luomivärejä käsin luodakseni asiakkaalleni täydellisesti sopivan sävyn, sillä monet saatavilla olevat kulmavärit olivat liian lämpimiä ja niillä oli tapana hapettua”, Crooks sanoi.

Good Housekeeping UK:n mukaan Crooksilla on oma helppo kolmen vaiheen tekniikka, jonka nimeen hän vannoo kulmakarvojen värittämisen suhteen.

”Minä suunnittelen kulmat kolmella pisteellä ja sitten täytän ne luodakseni täydellisen muodon”, Crooks paljasti.

Alla Crooksin käyttämät kolme vaihetta:

Vaihe 1:

”Löytääksesi sen kohdan, josta kulmakarvasi pitäisi alkaa, piirrä kuvitteellinen linja nenäsi reunasta suoraan ylöspäin.”

Vaihe 2:

”Piirrä linja nenän reunasta pupillin läpi löytääksesi kulman korkeimman kohdan.”

Vaihe 3:

”Kulmakarvan loppu pitäisi olla linjassa nenän reunan ja silmän ulkonurkan kanssa ja kynän pitäisi olla terävä, jotta se luo karvamaisia vetoja.”

Löydät kuvan Crooksin mainitsemista kulmamuodoista, Arch, Arc ja Straight, täällä.

Lähde: Good Housekeeping UK


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.