Moni nainen käyttää vääränkokoisia rintaliivejä – helppo kikka auttaa välttymään siltä jatkossa

Tämän kätevän niksin avulla voit aina varmistaa, että rintaliivisi istuvat ja tukevat riittävästi.

Oikeankokoisten rintaliivien löytäminen voi tuntua toisinaan tuskastuttavalta ja naiset saattavat valita koon vanhasta tottumuksesta. Kun monet vielä käyvät harvoin ammattilaisen luona sovittamassa rintaliivejä ja liivit löystyvät käytössä, voi usean naisen yllä olla vääränkokoiset rintsikat, jotka eivät tue riittävästi.

Ranskalaisen alusvaatemerkki Chantellen parissa työskentelevän Nicole Kivitzin mukaan 80 prosenttia rintaliivien tuesta on kiinni sen ympäryksestä, joten rintaliivien pitäisi olla tiukat. Jos ylläsi olevat rintsikat tuntuvat löysältä ja todella mukavalta, voi siis olla mahdollista, että käytätkin vääränkokoisia rintaliivejä.

Kivitz kertoi Insiderille kätevästä niksistä, josta on naisille apua uusia rintaliivejä ostaessa – tai miettiessä ovatko vanhat vielä sopivat ja käyttökelpoiset.

”Kun ostat rintaliivejä, niiden pitäisi olla niin tiukat, että kun kiinnität ne ensimmäisiä hakasia käyttäen, pitäisi selän ja rintaliivien väliin mahtua kaksi sormea”, hän neuvoi.

Jos väliin mahtuu useampi sormi, on liivien ympärys liian iso. Kun rintaliivit käytössä venyvät, pitäisi hakasissa siirtyä ensin toisiin ja sitten kolmansiin, ja jos kolmansia hakasia käyttäessä selän ja liivien väliin mahtuu enemmän kuin kaksi sormea, on aika ajanut rintaliiveistä ohi ja ne kannattaa vaihtaa uusiin.

Kivitz suosittelee kuitenkin käymään ammattilaisen luona sovituksessa vuositain, koska naisten vartalot muuttuvat säännöllisesti niin painossa tapahtuvien muutosten kuin myös esimerkiksi raskauden ja imettämisen myötä.

Lähde: Insider


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.