Nämä tyylit ovat tuoreimpia, tyylikkäitä trendejä kynsimuodin saralla.

Uusien trendien tuulet puhaltavat kynsien lakkaamisenkin maailmassa ja Instagramin ansiosta käsillä on jatkuvasti loputon määrä erilaisia esimerkkejä inspiraatioksi. Koska vaihtoehtoja on niin paljon, Pure Wow perehtyi hieman viimeisimpiin, tyylikkäisiin kynsitrendeihin ja listasi mitkä trendit ovat suosiossa tänä vuonna.

Katso alta 6 esimerkkiä vuoden ihastuttavimmista kynsitrendeistä.

Tyhjää tilaa värien väliin

A weekend of celebrating starts now with this expensive-looking Get Loose mani. #paintboxmani

A photo posted by Paintbox (@paintboxnails) on

Pure Wow’n mukaan tämän vuoden aikana nähdään enemmän ja enemmän erilaisia tyylejä, joissa hyödynnetään tyhjää tilaa kynsissä. Tarkoitus on siis jättää osa kynnestä lakkaamatta. Hyvä idea on esimerkiksi yhdistää kimaltavia metallisävyjä tummiin, tavallisiin sävyihin, kuten mustaan tai tumman siniseen.

Korukivikynnet

#gemstonenail #aritaummagazine

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

Jalokivet ja korukivet ovat iso inspiraation lähde kynsien lakkaamisessa. Pure Wow’n mukaan sen voi toteuttaa omissa kynsissä yhdistämällä strategisella tavalla metallisia sävyjä ja korukivien sävyjä vastaavia kynsilakkoja.

Kehystetyt kynnet

❤ #wireworknail #minimalove #unistella

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

Tämä edustaa minimalistisempaa tyyliä. Kynnet voi kehystää kultaisella metallilangalla (kuten kuvassa) tai tekemällä ohuen rajan jokaisen kynnen reunoihin. Tämä trendi koristaa käsiäsi, mutta ei hyppää silmille.

”Hihattomat” kynnet

Yksi tyylikäs trendi tälle vuodelle Pure Wow’n mukaan on se, että kynsien sivuja ei lakata. Kynsiin laitetaan vain sipaisu lakkaa keskelle, mikä saa ne näyttämään hieman pidemmiltä ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lakkaa pyytyisi kynsien ylikin ja jälki olisi epäsiisti. Tämä trendi on vielä lumoavampi, kun siihen yhdistää toisen ison tredin: holografiset yksityiskohdat, kuten alla olevassa kuvassa:

A photo posted by Ria Lopez (@rianailz) on

Minimalistiset viivat

➖A simple classic ➖

A photo posted by Alicia Torello (@aliciatnails) on

Yksi yksinkertaisimmista ja helpoimmin hoidettavista kynsitrendeistä on pienet viivat, joita tehdään kynsiin. Tätä trendiä voi toteuttaa monella tavalla esimerkiksi vaihdellen värejä ja viivojen kohtia tai käyttämällä useampaa väriä eri kynsissä, kuten yllä olevassa kuvassa.

Timanttikynnet

#keepcalmandweardiamondnails #unistella

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

Viimeiseksi esimerkiksi vuoden kynsitrendeistä jäi se selvästi näyttävin: timanttikynnet. Pure Wow’n mukaan tätä trendiä toteuttaessa et tarvitse koruja, kun kynnet säihkyvät niiden sijaan.

Mitä pidät tämän vuoden kynsitrendeistä? Mikä on suosikkisi? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia