Omilla vaatteilla voi välittää erilaisia viestejä muille.

Sitä ei ehkä tule ajatelleeksi, mutta myös yövaatevalintasi paljastavat sinusta asioita. Käytös- ja kehonkieliasiantunija Judi James on kertonut The Sunille, mitä yöasusi paljastaa sinusta, ja suomensimme nuo paljastukset alle.

Alushousut pyjaman alla

Jamesin mukaan tämä kertoo siitä, rakastat tuntea olosi turvalliseksi ja välttelet hieman riskejä. Kenties olet kokenut muutamia takaiskuja ihmissuhteissasi, joten haluat palata tähän lapsuudesta tuttuun turvallisuudentunteeseen. Jamesin mukaan jos jätät alushousut pyjaman alle, et ole kovin flirttaileva ja saatat kaivata aikaa parisuhteessa, että pääset kuorestasi. Kun tunnet olosi turvalliseksi, vapaudut ja päästät täysin erilaisen, seksikkään puolen itsestäsi esiin.

Pyjama ilman alushousuja

Jamesin mukaan on hieman seksikkäämpää pukeutua pyjamaan ilman alushousuja; muuten lähetät selvän kiitos, mutta ei kiitos -viestin kumppanillesi. Sinä ja kumppanisi olette luultavasti samalla sivulla siitä, millaisena näette parisuhteenne. Todennäköisesti olet hieman vapaampi ja välität vähemmän siitä, mitä menneisyydessäsi on tapahtunut. Olet itsevarma, optimistinen ja sinulla on hyvä huumorintaju.

Vanha t-paita

James kertoi, että tämä on yllättävän seksikäs valinta sänkyyn: laitat sen yllesi, jotta kumppanisi voi ottaa sen pois. T-paita on provokatiivisempi kuin miltä se vaikuttaa – se on sitä jopa enemmän kuin vihjailevat alusasut. Jamesin mukaan tämä valinta osoittaa, että otat ohjat makuuhuoneessa ja pidät siitä. Saatat olla jopa hieman vaativa. Vältät turhia hepeneitä ja siirryt suoraan toimintaan.

Silkkinen yöasu

Jamesin mukaan tämä on hienostunut valinta, jonka tarkoitus on flirttailla ja vietellä. Saatat käyttää tällaista yöasua parisuhteen alussa tai antaakseen uutta virtaa rakkaudelle, joka ei enää kiehu samaan tapaan kuin ennen. Olipa syysi tämän yöasun käyttöön mikä tahansa, on se tietoinen ele ja panostamista romantiikkaan suhteessa. Jamesn mukaan luultavasti painotat sen merkitystä, että kumppanisi viettelee sinut; kynttiläillalliset ovat sinun juttusi.

Nukut alasti

Jamesin mukaan jos nukut alasti, osoittaa se sinulla olevan paljon itsevarmuutta ja luotat suuresti kumppaniisi. Tällainen valinta yöksi ei ole niin seksuaalinen kuin ihmiset saattavat ajatella. Se ei ole edes kovinkaan flirttaileva, koska et laitat yllesi viekoittelevaa asua. Jamesin mukaan tällä valinnalla kerrot, että olet tässä ja voit joko pitää minusta tai olla pitämättä. Tunnet olosi hyväksi ja mukavaksi parisuhteessasi. Voit olla intiimisti kumppanisi knassa ilman, että juuri panostat siihen ja sinulla on luonnollinen tapa lähestyä seksiä ja elämää.

Lähde: The Sun