Haluatko tietää, onko hän sinusta oikeasti kiinnostunut, vai onko hän pelkkä peluri? Katso, tunnistatko seuraavat merkit!


Deittaillessa on vaikea tietää, mitkä toisen henkilön intressit ja motiivit ovat. Toisesta haluaisi uskoa parasta, varsinkin jos itse on korviaan myöten tähän ihastunut. Jotkut miehet osaavat kuitenkin peittää todelliset ajatuksensa, eikä heitä ole helppo tunnistaa pelureiksi. Sen vuoksi kannattaakin tutustua seuraaviin merkkeihin, jotka miesten mukaan ovat melkoisen varmoja merkkejä siitä, että miehen mielessä on vain yksi asia.

 1. Hänellä on vähän liian aktiivinen elämäntapa
  Mies, joka haluaa kanssasi valavan suhteen näyttää sen hyvin yksinkertaisella tavalla: hän haluaa viettää paljon aikaa kanssasi ja jää mielelläsi kanssasi viettämään koti-iltaa. Jos mies puolestaan viettää jatkuvasti aikaansa baarissa tai ”matkustelee paljon työkseen”, on kyseessä todennäköisesti peluri, tai ainakin mies, joka ei tiedä mitä haluaa. Joka tapauksessa kyseinen mies ei ole poikaystävämateriaalia.

 2. Hän flirttailee liian hyvin
  Flirttailuun pätee sama sääntö, kuin muihinkin taitoihin: harjoitus tekee mestarin. Jos mies on liian lipeväkielinen ja tietää aina mitä sanoa, hän todennäköisesti harjoittaa flirttailutaitojaan usein. Tämä ominaisuus haiskahtaa vahvasti pelurilta.

 3. Hän on kuin liimattu puhelimeensa
  Ensimmäiseksi pitää kysyä, halutko todella viettää aikaa miehen kanssa, joka kohdistaa huomionsa puhelimeensa, eikä sinuun? Toisekseen, puhelimessa roikkuminen saattaa usein merkitä, että hän tekstailee muiden naisten kanssa. Jos hän saa jatkuvasti viestejä varsinkin iltaisin, on kyseessä luultavasti peluri.

 4. Hän yrittää vähän liikaa ja liian nopeasti
  Miehet, jotka haluavat kanssasi vakavan parisuhteen eivät kiirehdi. Heillä on aikaa kehittää suhdettanne ja edetä rauhallisesti. Peluri, joka tähtää pelkästään seksiin, on liikkeissään nopeampi. Hän haluaa, että asiat etenevät heti eikä pian, ja hän haluaa päästä tavoitteeseensa mahdollisimman nopeasti. Hän kehuu sinua maasta taivaisiin, mutta lähtee myös yhtä nopeasti kuvioista, kun on saanut haluamansa.

 5. Hän tekstaa sinulle vain öisin
  Jos hän laittaa sinulle öisin viestejä, joissa toivottaa sinulle hyvää yötä, ovat asiasi erinomaisesti! Jos hän puolestaan laittaa vain viestejä, joissa kysyy, oletko hereillä, mitä puuhailet tai onko sinullakin tylsää, hän todennäköisesti vain pohjustaa tilannetta seksiä varten. Tämä mies on selvä peluri!

 6. Keskustelunne ovat pinnallisia
  Jos mies ei koskaan kysy sinulta mitään muuta, kuin pinnallisia kysymyksiä, on kyseessä peluri. Huomaat kyllä, yrittääkö toinen selkeästi tutustua sinuun paremmin. Jos mies vain kehuu sinua tai puhuu todella yhdentekevistä asioista, ei häneen kannata tuhlata sen enempää aikaa.

 7. Hän kehuu paljon itseään
  Pelurit ovat itsekeskeisiä tyyppejä. Huomaat sen helposti siitä, kuinka paljon he puhuvat itsestään. Jos keskityt tarkemmin, huomaat, että hän ei juuri tee muuta kuin kehuu itseään enemmän tai vähemmän hienovaraisesti. Hänen tarkoituksensa on todistella sinulle, kuinka spesiaali hän on ja kuinka onnekas oletkaan saadessasi viettää aikaa hänen kanssaan. Tässä hän kuitenkin on väärässä. Älä tuhlaa aikaasi tähän tyyppiin!

 8. Hänellä on aina kiire
  Kuten jo kohdassa yksi kerroimme, on pelureilla kiireinen elämäntapa. Ei ole helppoa varata aikaa kaikille kuvioissa pyöriville naisille, joten ei ihme, että pelurilla on kiire! Huomaat sen siitä, kuinka hitaasti hän vastailee viesteihisi ja kuinka vaikeaa hänen on löytää aikaa sinun tapaamiseesi.

 9. Hänellä on epäilyttäviä ystäviä
  Ystävät kertovat ihmisestä yllättävän paljon. Jos hänellä siis on epäilyttäviä, pelurin oloisia ystäviä, on hän itse todennäköisesti hyvin samanlainen. Jos koko muu ryhmä miehiä on pelureita, on epätodennäköistä, että hän ei olisi.

 10. Hän puhuu aina seksistä
  Pelurille seksi on suhteenne pääpalkinto. Siksi hän ei ujostele yrittäessään edistää asioita siihen pisteeseen, että hän pääsee sänkyyn kanssasi. Hän ottaa seksin usein esille, eikä edes kovin hienovaraisesti. Jos mies on kiinnostunut sinusta vakavasti, hän on kärsivällisempi, eikä puhu seksistä niin paljon tai niin suoraan. Kun peluri on saanut pääpalkintonsa, et todennäköisesti enää kuule hänestä.


Kuulostivatko merkit tutuilta? Kyseessä on mitä todennäköisimmin peluri!

Jaa artikkeli myös deittaileville ystävillesi!

Lähde: Bolde