Kysely: Joka viides nainen kiihottuu enemmän uusista kengistään kuin kumppanistaan

Nettikenkäkauppa selvitti kyselyllään naisten ajatuksia kengistä.

Naisille kengät eivät ole pelkästään jalkineet, joiden avulla pääsee paikasta toiseen. Nettikenkäkauppa Shoebuy.com:n tekemän yhdysvaltalaisnaisille tekemän kyselyn mukaan osa naisista innostuu uusista kengistään jopa enemmän kuin omista kumppaneistaan.

Newserin mukaan kyselyyn vastanneista tuhannesta 35-44-vuotiaasta naisesta 20 prosenttia myönsi, että uudet kengät kiihottavat heitä enemmän kuin oma kumppani. Puolet vastaajista paljasti myös, että he tuomitsevat muita ihmisiä heidän kenkien perusteella.

Kyselystä kävi ilmi, että yksi neljästä naisesta ei ota korkokenkiään pois jalasta, huolimatta siitä, kuinka paljon kipua kengät saattavat aiheuttaa. Kengät eivät Newserin mukaan lähde jalasta, vaikka kipua varten pitäisi ottaa särkylääkettäkin.

Kyselyn mukaan lähes kolmannes naisista ostaa 4-7 paria kenkiä vuosittain. Tämä tarkoittaa Newserin mukaan sitä, että naiset ostavat kenkiä 500 paria elämänsä aikana.

Kyselystä selvisi myös se, että monet naiset eivät myönnä, kuinka paljon ovat maksaneet kengistään, sillä puolet vastaajista kertoi tekevänsä näin.

Lähde: Newser


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.