Kevättä rinnassa? 8 suloista ideaa kevättreffeille, mistä ei tule iso lovi lompakkoon

Näitä treffi-ideoita voi hyödyntää niin ensitreffeille kuin pitkässä parisuhteessa, kun viettää treffi-iltaa tai -päivää kumppaninsa kanssa.

Kevät on jo nurkan takana ja osassa maata jopa erittäin lähellä lauhan talven jälkeen. Cosmopolitanin mukaan ihmiset ovat keväällä yleisesti iloisempia ja onnellisempia ja luonnon herätessä eloon talven jäljiltä, alkaa monilla olla niin sanotusti kevättä rinnassa ja sen myötä halu päästä treffeille.

Kevät tarjoaakin treffien ohjelmaksi monia hauskoja vaihtoehtoja, jotka on helppo suunnittella eivätkä ne tee suurta lovea lompakkoon. Alle on listattu 8 ideaa kevättreffeille, jotka sopivat niin ensitreffeille kuin pitkään yhdessä olleille pareille, jotka kaipaavat vaihtelua treffi-iltoihinsa.

Kasvitieteelliseen puutarhaan

Jos asuinpaikkakunnalta tai sopivan etäisyyden päästä löytyy kasvitieteellinen puutarha, voi keväisillä treffeillä suunnata sinne ihastelemaan kasvi- ja kukkaloistoa.

Piknikille

Vaikka elohopea ei etenkään kevään alkuvaiheessa kohoa vielä kovin korkealle, tekee raikas kevätilma hyvää. Kun siihen yhdistää hyvän ruoan ja juoman sekä lämpimän alustan, jolla istua, on lopputuloksena leppoisat kevättreffit, joiden aikana voi myös nauttia uuteen eloon heräävästä ympäristöstä kuin kukoistavasta romantiikasta.

Pyöräretkelle

Kevättreffeillä kannattaa viettää mahdollisuuksien mukaan aikaa ulkona ja pyöräretki tekee treffeistä aktiiviset että tarjoaa vaihtuvia maisemia. Treffiseuralaisen kanssa voi sopia etukäteen reitin, jonka polkee ja valikoida reitin varrelle itselle tärkeitä kohteita tai sellaisia, jotka haluaa syystä tai toisesta nähdä.

Avuksi löytöeläinkotiin

Monilla paikkakunnilla löytöeläinten parissa työskentelevillä on kädet täynnä töitä. Jos sinä ja treffiseuralaisesi olette eläinten ystäviä, suunnatkaa avuksi löytöeläinkotiin tai tehkää hyvää ja käykää hankkimassa löytöeläinkotiin erilaisia tarvikkeita, joista voi olla heille iloa. Tekemällä hyvää saa itsekin hyvän mielen ja samalla voi lähentyä treffiseuralaisen kanssa suloisien eläinten parissa.

Ruokakierrokselle

Valitkaa paikkakuntanne erilaisia ruokapaikkoja, joissa olette käyneet tai haluatte ehdottomasti käydä, ja maistelkaa erilaisia annoksia tai syötäviä. Kierros voi olla esimerkiksi pizzapaikkojen kierros tai vertailu eri paikkojen jäätelötarjonnasta. Yksi vaihtoehto voisi olla, että kierrätte eri kahviloita ja maistelette erilaisia herkkuja tai käytte yhdessä paikassa alkuruoalla, toisessa pääruoalla ja kolmannessa jälkiruoalla. Tätä ruokakierrosta voi toteuttaa monella tapaa ja vain mielikuvitus ja paikan ruokapaikkojen tarjonta ovat rajana. Halutessaan voit seuralaisesi kanssa myös arvostella eri paikkoja asteikolla 1-10 ja parhaaksi valikoituvasta paikasta voi tulla seuraavien treffien kohde.

Aktiivisia yhdessä

Jos pyöräkierros tuntuu liian ei-aktiiviselta, miten olisi yhteinen hikitreeni, jonka aikana endorfiinit lähtevät jylläämään? Lopuksi voitte suunnatta yhdessä suihkuun – jos siltä tuntuu!

Urheiluotteluun

Keväällä etenkin jääkiekon parissa on jännät paikat, kun pelataan pudotuspelejä. Jos paikkakunnalla tarjoutuu mahdollisuus käydä urheiluottelussa, hyödyntäkää sitä ja menkää paikan päälle, nauttikaa kylmää juomaa ja makkaraa. Jos taas pelejä ei ole, suunnatkaa esimerkiksi johonkin viihtyisään pubiin seuraamaan ottelua. Vaikka tämä ei ole kauhean romanttinen tapa, on se kuitenkin simppeli ja hauska tapaa viettää aikaa yhdessä.

Viini- tai olutkierros

Riippuen siitä, oletteko treffiseuralaisesi kanssa viini- tai olutihmisiä, suunnitelkaa siihen sopiva kierros. Esimerkiksi jos paikkakunnalla on pienpanimo, käykää panimokierroksella yhdessä. Toinen vaihtoehto on hankkia erilaisia viinejä tai oluita kotiin ja maistella sekä vertailla niitä yhdessä.

Lähde: Cosmopolitan