Tätä neuvoa en ikinä olisi kuvitellut näkeväni, mutta aion todellakin kokeilla tätä!

Tiedäthän sen ärsyttävän tilanteen, että olet avannut samppanja- tai kuohuviinipullon, ja juomasta häviävät kuplat alta aikayksikön?

Kenties avattu pullo on jäänyt jääkaappiin liian pitkäksi aikaa, tai olet yksinkertaisesti juonut skumppaa lasistasi liian hitaasti. Joka tapauksessa: skumppa ei juurikaan maistu, kun kuplat ovat kadonneet.

Voiko juoman vielä pelastaa, vai onko kuohujuoma auttamattomasti pilalla? Useimmat tähän ongelmaan tarkoitetut ratkaisut eivät toimi, kuten vaikkapa se, että avattuun skumppapulloon tulisi laittaa teelusikka roikkumaan kahva alas pullon sisään. Tämä vinkki on todistettu useamman kerran toimimattomaksi.

Hyviä uutisia: juomasi on vielä pelastettavissa, mutta ratkaisu on melko yllättävä.

Onko sinulla kaapissasi rusinoita? Ota 1–5 rusinaa, ja pudota ne skumppalasiisi. Laita lasi sen jälkeen noin 3 minuutiksi jääkaappiin. Näin saat juoman taas kuplimaan, ja juhlat on pelastettu!

Rusinat nimittäin sisältävät sokeria, mikä saa kuplat liikkeelle, mutta rusinan maku ei silti tartu juomaan. Älä siis missään nimessä älä lapioida sokeria juomaan, sillä se kyllä pilaa maun tehokkaasti. Sen sijaan kokeile edellä mainittua rusinakikkaa!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib