Vaatemallisto on esitelty New Yorkin muotiviikoilla ja Lidlin myymälöihin se tulee myyntiin viikonlopun jälkeen.

Huippumalli Heidi Klum on suunnitellut ruokakauppaketju Lidlille vaatemalliston, joka näki päivänvalon New Yorkin muotiviikoilla 7. syyskuuta. Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City -mallistoon kuuluu 84 osaa, kuten hameita, puseroita, farkkuja, takkeja sekä erilaisia asusteita.

Lidlin mukaan vaatteita tulee myyntiin koossa 34-44, kun taas kenkiä saa ko’oissa 37-41. Vaatteiden hinnat vaihtelevat 10 euron ja 30 euron välillä, lukuun ottamatta bikertyylistä mokkanahkatakkia.

”Halusin luoda säväyttävää muotia, jota on helppo yhdistellä ja joka saa jokaisen naisen näyttämään hyvältä – ja kaikki lyömättömään hintaan, Klum on sanonut mallistostaan.

Klum kertoi muotiviikoilla olevansa todella ylpeä mallistostaan.

”Viimeinkin olemme tuoneet näytille muotia, joka sopii kaikille naisille ja jota jokainen nainen voi käyttää. Olen äärimmäisen onnellinen siitä, mitä olemme saaneet aikaan”, suunnittelija iloitsee.

Suomessa myyntiin tulee yli 60 osaa mallistosta. Tarjolla olevat koot vaihtelevat malleittan ja väreittäin.

Huippumallin suunnittelema mallisto on myynnissä kansainvälisesti yhteensä 28 maassa. Suomessa se tulee saataville kaikkiin Suomen Lidl-myymälöihin maanantaina 18. syyskuuta.

Lidlin mukaan mallisto aloittaa Klumin ja Lidlin muotiyhteistyön ja jatkossa uusi Esmara by Heidi Klum -mallisto julkaistaan useita kertoja vuodessa.

Alta voit katsoa hieman esimakua viikonlopun jälkeen saatavilla olevasta mallistosta:

Leopardikuosi on osa Klumin suunnittelemaa mallistoa

Raidallisessa neuletakissa on sähäkkää sinistä

Samassa sinisen sävyssä saa myös pitkähihaisen mekon

Mallistoon kuuluu myös mokkahame

Voit tutustua mallistoon tarkemmin täällä.