Heräätkö valmiiksi nälkäisenä? Tästä erikoisesta asiasta kehosi saattaa yrittää varoittaa sinua

Kehosi saattaa yrittää varoittaa sinua jostain aivan muusta, mitä odotit.


Heräätkö joskus aamuisin tai jopa kesken uniesi siihen, että sinulla on kiljuva nälkä? On toki normaalia, että aamuisin keho on valmis syömään aamiaista öisen paaston jälkeen, mutta nälän ei tulisi missään nimessä herättää sinua kesken unien, tai edes olla niin pakottava, että sinun on pakko siirtyä suoraan sängystä aamiaispöytään.

Mikä aamuiseen nälkään sitten on syynä? Moni ajattelisi, että syy on se, että ennen nukkumaan menoa ei ole syönyt tarpeeksi. Syitä voi kuitenkin olla myös muita.

Asiantuntijat kertovat, että yksi syy aamuiseen nälkään on yksinkertaisesti se, että et ole nukkunut tarpeeksi. Tämä sekoittaa verensokeritasojasi ja voi saada sinut tuntemaan itsesi poikkeuksellisen nälkäiseksi. Asiantuntija kertookin, että nälän pitäisi hävitä, kun nukut 6–8 tuntia yössä.

Toinen vaihtoehto aamuiselle nälälle voi myös olla se, että kärsit nestehukasta. Erehdymme usein luulemaan janoa näläksi. Kannattaakin siis ensin juoda lasillinen vettä ja syödä sen jälkeen vasta, jos näläntunne ei ole hävinnyt.

Jos siis nälkä piinaa sinua aamuisin tai herättää sinut kesken unien, kokeile siis edellä mainittuja neuvoja!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Health Digest


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.