Hiusten latvojen haaroittuminen on yleistä, mutta sitä voi myös koettaa estää tapahtumasta.

Jokaisen hiuksista löytyy jossain vaiheessa epätoivottuja kaksihaaraisia. Helppo tapa päästä niistä eroon on käydä leikkauttamassa hiuksia säännöllisesti.

Niiden syntyä voi kuitenkin pyrkiä estämään. Alla on viisi vinkkiä, miten kaksihaaraisia voi koettaa pitää loitolla.

1. Pese hiuksesi fiksusti

Todella kuuma vesi kuivattaa ja saa hiuksesi taipuvaisemmaksi hajoamaan. Pitäydy haaleassa vedessä ja älä seiso veden alla kauemmin kuin täytyy. Jos on mahdollista, pese hiuksesi joka toinen tai kolmas päivä. Hiusten luonnolliset öljyt tarvitsevat aikaa päästä latvoihin asti suojaamaan niitä.

2. Älä hiero märkiä hiuksia pyyhkeeseen

Tämä saa suortuvistasi entistä heikommat. Taputtele hiuksiasi hellästi ylimääräisen veden poistamiseksi ja harkitse hiusten kietomista johonkin hellempään kuin pyyhe, esimerkisi t-paitaan.

3. Älä koskaan harjaa kosteita hiuksia

Hiukset ovat hauraimmillaan märkänä, joten vältä niiden kampaamista tai harjaamista heti suihkun jälkeen. Sen sijaan käytä sormiasi mahdollisten takkujen setvimiseen pikaisesti ja kun hiukset ovat kuivaneet, harjaa/kampaa niitä 4-5 vetoa takkujen poistamiseksi.

4. Pidä taukoa muotoilulaitteista

Hiustenkuivaajat, suoristajat ja kihartimet vahingoittavat hiuksiasi. Anna siis välillä hiuksillesi taukoa kuumien laitteiden käytöstä.

5. Kosteuta, kosteuta ja kosteuta

Hanki itsellesi kosteuttavia shampoo- ja hoitoainetuotteita hiuksiasi varten sekä laita aina kuumuudelta suojaavaa ainetta hiuksiisi ennen kuin käytät esimerkiksi suoristusrautaa tai hiustenkuivaajaa.

Lähde: Good Housekeeping


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia