Ei aikaa käydä kauneussalongissa? 3 vinkkiä, miten väliaikaisesti korjailla tyyliäsi kotioloissa

Jos sinulla ei ole aikaa säännölliseen visiittiisi kauneussalongissa, voit huoltaa tyyliäsi myös kotioloissa.

Jos pidät vierailusta kauneusalan ammattilaisen osaavissa käsissä kaunistautumisen suhteen, mutta sinulla ei ole aikaa, rahaa tai kärsivällisyyttä säännöllisiin käynteihin, voi esimerkiksi kynsien ja hiusten ilmeen pitäminen kunnossa olla vaikeaa.

Brittilehti Metro listasi avuksi käteviä vinkkejä, joiden avulla voit koettaa pidentää väliä kauneussalonkikäyntien välillä eikä sinun tarvitse piiloutua suuren hatun alle.

Kun paljasta kynttä näkyy enemmän kuin kynsilakkaa

Jos kynsilakka on säilynyt lohkeamattomana pitkään, voi uusi kasvava ja paljas kynsi pilata lakkauksen ulkonäön. Kynsien laitattaminen ammattilaisella voi olla hintavaa, joten voit pidentää manikyyrisi kestoa peittämällä kasvaneen paljaan kynnen päällyslakalla, jossa on glitteriä mukana. Alla esimerkki:

Kun juurikasvu alkaa pilkistää

Kun keskellä päätäsi alkaa pilkottaa eri sävyä muihin hiuksiin verrattuna ja sinulla ei ole aikaa lähteä kampaajan penkkiin etkä halua värjätä hiuksiasi itse, on siihen ratkaisu: tupeeraa juuriasi, jotta saat kohotettua hiuksiasi hieman ja tee itsellesi sivujakaus, niin hiustesi luonnollinen sävy ei erotu niin paljoa.

Tai voit kokeilla myös näyttävämpää tapaa: peitä juuresi glitterillä, joka on ollut trendinä joulun aikaan.

Kun kulmakarvasi villiintyvät

Jos kulmakarvasi elävät omaa elämäänsä ja et saa niitä aisoihin, löytyy apua meikkipussista. Jos kulmasi ovat ammattilaisen muotoilemat, ei sinun Metron mukaan kannatta nyppiä kulmiasi itse, jos et tiedä, mitä olet tekemässä. Sen sijaan käytä kulmakynää kuin normaalisti käyttäisit ja sen jälkeen peitä piiloon haluamasi kulmakarvat peitekynällä, joka sopii ihosi sävyyn.

Lue lisää vinkkejä täältä.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.