Upean äänen omaava laulaja hassutteli jaksossa ja paljasti, kuka särki hänen sydämensä ensimmäisen kerran.

James Cordenin isännöimän The Late Late Show’n suositusta Carpool Karaoke -osiosta on julkaistu jälleen uusi video. Tällä kertaa Cordenin seuraksi työmatkalle vänkärin paikalle hyppäsi Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore.

Vajaat 12 minuuttia kestävän hupaisan videon aikana Pink ja Corden laulavat sekä lokakuussa julkaistun Beautiful Trauma -levyn kappaleita tkuin Pinkin vanhempia hittejä. Carpool Karaokessa kaksikko laulaa yhdessä Pinkin uusimman levyn nimikkokappaleen sekä Get The Party Started -, Raise Your Glass – ja Just Like a Pill -hitit.

Lauleskelu laitetaan kuitenkin käyntiin tuoreella What About Us -hitillä, jonka aikana Pink opettaa Cordenille kappaleeseen kuuluvia tanssiliikkeitä. Tämän jälkeen he keskustelevat yhdessä siitä, kuinka Pink oli pienenä vakuuttunut, että hän menee naimisiin Jon Bon Jovin kanssa, mutta 7-8-vuotiaana tajusi, ettei niin tule tapahtumaan.

”Muistan edelleen, että olin autossa tulossa kotiin laulutunneilta ja radiossa kerrottiin, että hän oli mennyt naimisiin lukiorakkautensa Dorothean kanssa ja melkein oksensin suuhuni”, Pink paljastaa.

Hän jatkaa kertomalla, että repi miehen julisteet seiniltään ja heitti ne pois sekä sanoo, että Jon Bon Jovi oli ensimmäinen, joka särki hänen sydämen.

”Kerroin hänelle, kun tapasimme ensimmäisen kerran. Teimme radio-ohjelmaa ja olin kai 22-vuotias. Kysyin, että miten teillä menee, oletteko Dorothean kanssa onnellisia”, nyt 38-vuotias tähti nauraa.

Vierailunsa aikana Pink paljastaa myös, että Jon Bon Jovi lähetti hänelle myöhemmin kukka-asetelman sekä nahkahousut niiden mukana.

”Mukana oli nahkahousut, joissa oli viesti ’Nyt pääset viimeinkin pöksyihini'”, Pink sanoo ja jatkaa miehensä heittäneen ne pois ikkunasta.

Autokaraoken aikana kaksikko keskustelee myös ensimmäisestä kappaleesta, Generation X:stä, jonka Pink kirjoitti 14-vuotiaana. Hän myös muistelee aikaa, kun oli lämppärinä ’N Syncin kiertueella ja kävi kaveritreffeillä ’N Syncin Joey Fatonen kanssa.

Aivan vierailun lopuksi Corden ottaa esiin sen, että Pinkin mielestä hän laulaa paremmin pää alaspäin. Tätähän on tietysti kokeiltava: kaksikko menee liikuntapuiston laitteeseen, kiepauttavat itsensä päät maata kohti ja Pink alkaa laulaa Just Like a Pill -kappaletta.

”Kuulostaa ihan samalta”, vieressä oleva Corden sanoo.

”Eikä, se on parempi”, Pink väittää vastaan.

”En tunne kasvojani”, Corden toteaa naurun lomassa ennen kuin he alkavat yhdessä laulaa uudelleen Get The Party Started -kappaletta.

Kaiken kukkuraksi Corden ei pääse laitteen kanssa takaisin yläasentoon ja koominen tilanne päättyy, kun kuvausryhmän jäseniä tulee auttamaan Cordenin pois pinteestä.

”Laulat paremmin pää alaspäin, täyttä p*skapuhetta. Sinä kuulostit upealta, mutta oletkin Pink”, Corden sanoo videon päätteeksi ja saa vieraansa jälleen nauramaan.

Voit katsoa hupaisan Carpool Karaoke -videon artikkelin yltä.