Oletko koskaan miettinyt, miksi haaviisi uiskentelee vain ”pahoja poikia”?

Usein ”paha poika” mielletään hieman resuisena, mutta seksikkäänä tyyppinä, jolla on omanlaisensa vetovoima. Hänen käytöksessään on harvoin kehumista ja tapa, jolla hän kohtelee sinua, saattaa olla jopa hyvinkin ala-arvoista. Pahaa poikaa ei yleensä tietoisesti saalisteta, mutta miksi sitten tällainen tyyppi joka kerran osuu kohdallesi?

Seitsemän syytä, miksi houkutat pelkästään pahoja poikia:

Ohitat hiljaiset kaverit
Pahat pojat ovat kovempiäänisiä ja haluavat aina olla huomion keskipisteessä. Vaikka tämä saattaa olla houkutteleva alussa, se on myös merkki siitä, että olet tekemisissä kypsymättömän kaverin kanssa. Joten kun seuraavan kerran etsit treffikumppania, kiinnitä huomio niihin hiljaisiin ​​tyyppeihin. Saatat yllättyä!

Palkitset hänen huonoa käyttäytymistään
Joskus kun hän loukkaa sinua tai pilkkaa sinua, saatat jopa huomaamattasi nauraa ja flirttailla hänen kanssaan. Jos et anna hänen ymmärtää, että et pidä kyseisestä käytöksestä, annat hänelle luvan jatkaa sitä.

Valitset aina saman tyyppiset kaverit
Tottumuksesta saatamme aina valita tietyntyyppisen kaverin, johon silmämme iskemme. Jos kuitenkin kiinnität huomion vain tähän tiettyyn tyyppiin, on erittäin todennäköistä, että et löydä koskaan sitä ”unelmavävyä”. Seuraavan kerran suuntaa katse erilaisiin tyyppeihin kuin yleensä, saattaa lopputulos olla myös hyvin erilainen.

Luulet, että hyvät kaverit ovat tylsää
Monet naiset pitävät ystävällisiä ja mukavia miehiä tylsinä, mutta silti he sanovat aina etsivänsä jotakuta, joka kohtelee heitä hyvällä tavalla. Niin, jos et siedä enää yhtään pahaa poikaa, ala kiinnostua niistä kilteistä.

Olet ivallinen muita, tai itseäsi kohtaan
Jos olet aina sarkastinen, saatat pelotella emotionaalisesti kypsiä miehiä. Älykkäät kaverit haluavat naisen, jonka kanssa voi tuntea itsensä olonsa mukavaksi ilman ivaa. Sarkasmi saattaa pelottaa hyviä ja houkutella vain pahoja poikia.

Et ajattele ennen kuin säntäät suin päin suhteeseen
Tämä voi olla suurin virheesi. Ota aikaa ja harkitse asioita ennen kuin ryntäät parisuhteeseen.

Olet laiska
Joskus on vaikea löytää oikeaa kaveria ja yhdessä hetkessä kyllästyt etsimiseen. On helpompaa toistaa samoja kaavoja, kuin yrittää luoda uutta väylää laadukkaamman kumppanin etsimiselle.

Houkuttavatko ”pahat pojat” sinua? Jaa juttu ja keskustele ystävien kanssa!

Lue myös: 20 yleisintä syytä, miksi suhteet epäonnistuvat – löytyykö näitä sinun parisuhteestasi?

Lähde: Woman Daily Magazine