20 syytä siihen miksi seksi tekee sinulle erittäin hyvää

Seksi tuntuu hyvältä ja voi antaa myös hyvän mielen, jotka varmasti jo tiedät.

Mutta on useita muitakin syitä, joiden takia seksiä kannattaa harrastaa. Niistä kerrotaan Stay at Home Mum-sivustolla. Hyviä syitä esitellään kaksikymmentä kappaletta, joista jokaisesta et taatusti tätä ennen vielä tiennyt.

1. Seksi lievittää stressiä ja laskee verenpainetta.

2. Seksi parantaa mielialaa vapauttamalla kehoon endorfiineja sekä oksitosiinia.

3. Seksi syventää rakkauttasi. Hormonien, kuten oksitosiinin, vapautuminen seksin aikana voi vaikuttaa siihen, miten tunnet rakkautta toista kohtaan. Se on rakkaushormonia, joka parantaa läheisyyttä.

4. Seksi auttaa saamaan paremmat unet. Aiemmin onkin uutisoitu siitä, kuinka seksi auttaa varsinkin naisia nukkumaan paremmin.

5. Seksi on hyvä liikunnan muoto. Se polttaa kaloreita.

6. Seksi lievittää kipua. Kun nainen saa orgasmin, auttaa se selviämään paremmin kivuista, josta voidaan taas kiittää oksitosiinia ja endorfiineja.

7. Seksi parantaa sydämen terveyttä. Seksin harjoittaminen kahdesti viikossa vähentävää sydänkohtauksen mahdollisuutta puoleen.

8. Seksi pidentää elämää. Belfastissa tehdyssä tutkimuksessa, jossa seurattiin 1000 miehen kuolleisuutta kymmenen vuoden ajan, havaittiin, että jos sai paljon orgasmeja, oli kuolleisuus noin puolet heistä, jotka eivät niitä saa.

9. Seksi estää sairauksien puhkeamista. On tutkittu, että paljon seksiä harrastavat sairastavat vähemmän esimerkiksi flunssaa.

10. Seksi parantaa itsetuntoa.

11. Seksi alentaa syöpäriskiä. Esimerkiksi paljon seksiä harrastavilla miehillä on pienempi riski saada eturauhassyöpä.

12. Seksi taistelee syöpää vastaan. On tutkittu, että seksillä voi olla keskeinen rooli myös syövän, erityisesti rintasyövän, torjunnassa.

13. Seksi parantaa lihasten kasvua.

14. Seksi alentaa kolesterolia.  

15. Seksi auttaa lopettamaan tupakoinnin. Jos harrastaa paljon seksiä, on todistettu, että sen avulla pääsee eroon monista huonoista tavoista esimerkiksi tupakoinnista.

16. Seksi torjuu vaihdevuosioireita. Eräässä tutkimuksessa todettiin, että vaihdevuosien yksi suurin ärsytys – kuumat aallot – vähenivät, kun naiset harrastivat seksiä säännöllisesti.

17. Seksi vähentää Alzheimerin taudin riskiä.

18. Seksi parantaa virtsarakon hallintaa.

19. Seksi tasapainottaa raskaushormoneja

20. Seksi tekee ihosta terveemmän ja elinvoimaisemman näköisen. Siitä onkin jo aiemmin uutisoitu, kuinka monta orgasmia viikossa se vaatii.

Tässä on monta syytä harrastaa seksiä enemmän!

Lähde: Stay at Home Mum


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.