Kaikilla on himoja ja addiktioita, myös hyvin terveellisesti elävillä. Nämä hassut ja erikoiset addiktiot ovat tuttuja suurimmalle osalle naisista, jotka ovat vaihtaneet elämäntapansa terveelliseen ja urheilulliseen.

1. Oudot termit ja puhetyyli

Eritysesti joogasaleissa kuullut termit valtaavat pään. Ennen makasit selälläsi, nyt se on lepäämistä savasanassa.

2. Vesi

Juot vettä lähes jatkuvasti, niin kuin se olisi loppumassa maailmasta huomenna. Jos et täytä lasia vesihanan alla, kuljetat vesipulloa mukanasi.

3. Ylösnousu ennen aurinkoa

Torkuttaminen kuuluu entiseen elämääsi. Nyt olet auringon noustessa jo treenaamassa, ellet sitten ole jo ehtinyt juosta aamulenkkiäsi.

4. Lehtivihreät

Pinaatti, lehtikaali, mikä vain tummanvihreä joka on kasvanut mullassa löytää joka päivä tiensä salaattilautasellesi tai blenderiisi. Mistä puheenollen…

5. Blenderi, kodinkoneista tärkein

Rakastat vihannesten ja hedelmien syömistä, mutta vielä enemmän rakastat kaikkien niiden ja ennen aivan tuntemattomien ainesosien työntämistä blenderiisi. Koska smoothiet ovat vain niin hyviä!

6. Lihasarkuus treenin jälkeen

Hyvä treeni on sellainen, jonka jälkeen olet hiessä ja aivan loppu. Sitä tunnetta, kun lihakset ovat aivan kipeät edellisen päivän treenistä, ei voita mikään.

7. Askelmittari

Et voi ummistaa silmiäsi illalla ennen kuin olet saanut kasaan 10 000 askelta.

8. Kuivashampoo

Ne ajat, kun pesit hiuksesi suihkussa joka treenikerran jälkeen, ovat todellakin takanapäin.

9. Aterioiden kuvaaminen

Ihanan terveellisistä rakennelmista on suorastaan pakko ottaa kuvia. Niitä voi sitten jakaa sosiaalisessa mediassa päivästä toiseen, tai ainakin vähintään esitellä ystäville.

10. Eletroninen tanssimusiikki

Tuo treenimusiikkien ykkösgenre valtaa kuulokkeesi salilla ja sen ulkopuolella. Siitä tulee niin hyvä fiilis!

Lähde: Women’s Health