Vihannekset esille irtokarkkien tavoin – ruokakauppa myy vihanneksia valmiiksi pilkottuina

Vihannekset ovat valmiiksi pilkottu, joten niitä voi syödä helpommin.

Uudessa-Seelannissa eräs ruokakauppa on keksinyt nerokkaan, aikaa säästävän tavan myydä vihanneksia. New World -supermarketit Hamiltonissa ja Taurangassa myyvät vihanneksia valmiiksi pilkottuina ja ne on laitettu esille kuin irtomakeiset suomalaisissa kaupoissa.

Mashablen mukaan toiveissa on tehdä tällä tavoin terveelliset syömistottumukset vielä kätevämmäksi. Hamiltonin New Worldin omistaja Chris Gracen mukaan tämä tapa myydä vihanneksia on kätevä etenkin vanhuksille, kiireessä oleville työntekijöille sekä heille, jotka viettävät mieluummin enemmän aikaa ruokapöydän ääressä perheen kanssa kuin ruokaa valmistamassa.

”Näin ei jää yli syötävää. Asiakkaat voiat valita juuri sen verran vihannseksia kuin haluavat eikä heidän tarvitse pilkkoa niitä”, Grace sanoi.

Mashablen mukaan vihannekset vaihdetaan laatikoista kolmen päivän välein, joten ne ovat myös tuoreita. Nähtäväksi jää, leviääkö tämä tapa myös muualle maailmaan.

Mitä mieletä sinä olet Uuden-Seelannin tavasta laittaa vihanneksia myytäväksi? Pitäisikö tapa tuoda myös Suomeen? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Mashable


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.