Pieni tyttö voi tällä menolla olla tuleva lumilautailun ammattilainen.

14 kuukauden ikäinen Sloan Henderson on oppinut vasta kävelemään ja jo nyt taapero hurmaa lumilaudan päällä. Pieni tyttö on luonnonlahjakkuus laudalla, jolla hän liukuu menemään – ja liukuu myös, kun toinen hänen vanhemmista vetää laudassa olevasta narusta.

North Salt Lakessa, Utahissa asuvat Hendersonit ovat urheiluperhettä, sillä Sloanin vanhemmat, Zach ja Katie, molemmat lumilautailevat. CNN:n mukaan vanhemmat päättivät, että heti Sloanin opittua kävelemään, he kokeilisivat miten tyttö pärjää lumella.

13 kuukauden ikäisenä Sloan oppi nopeasti kävelemään ja pian hänelle oltiinkin ostamassa omaa pientä lumilautaa ja muita välineitä lautailua varten. CNN:n mukaan lautaa muokattiin taaperolle hieman paremmin sopivaksi.

Vanhemmat aloittivat hitaasti lautailun opettelun harjoitellen ensin kotona sisätiloissa, sitten takapihalla ja lopulta laskettelukeskuksessa. Laudalla liukuva taapero on CNN:n mukaan innostunut lajista ja hänen kehittymistään voikin seurata YouTube-kanavalla.

YouTuben kautta Sloanin lumilautailu onkin noussut otsikoihin ja lautailevaa taaperoa on ihasteltu ympäri maailman. Isä-Zachin mukaan onkin ollut hauska näyttää Sloanin taitoja maailmalle, mutta parasta hänen mukaansa on se, kuinka koko perheellä on aktiviteetti, josta nauttia yhdessä.

Voit katsoa yltä videon Sloanin lumilautailusta Park City Mountain Resort -laskettelukeskuksessa ja lisää videoita täältä.

Lähde: CNN