Vältä vaatekriisit – lue vinkit, mitä yli 30-vuotiaan kannattaa laittaa ylle yökerhoon

Jos tyttöjen ilta suuntautuu kodin seinien ulkopuolelle, voi jokin näistä pukeutumisideoista olla tarpeen.

Listasimme aiemmin merkkejä, joiden perustella olet liian vanha yökerhoihin. Jos omaat kuitenkin intoa ja halua lähteä yökerhoilemaan ystäviesi kanssa, on silloin syytä miettiä, miten pukeutua – mitä enemmän kun on ikää, sitä hassumalta voi tuntua ajatus laittaa ylle napaan asti avoin paita ja minihame kuin vielä parikymppisenä saattoi tehdä.

Aikuisena naisena on todennäköisempää, että haluat tyylisi olevan tyylikkään seksikästä paljastelevan seksikkyyden sijaan. Alle on listattu vinkkejä, miten voit pukeutua kuin kolmekymppinen, itsevarma ja seksikäs aikuinen nainen.

1. Pukeudu mukavaan mekkoon

Älä aliarvioi yksinkertaisen siluetin voimaa. Ohuet olkaimet omaava, ilmava slip dress -mekko näyttää kaikille, että olet aikuinen, mutta valmis juhlimaan.

2. Paljasta olkapäät

Olkapään tai olkapäät paljastava yläosa tai mekko on täydellinen tapa näyttää hieman paljasta pintaa.

3. Ole kuin motskaripimu

Nahkahousutkin ovat hyvä lisä jokaisen naisen vaatevarastoon. Muista valita sellaiset, jotka istuvat hyvin – kuin leggingsit – ja omaavat taskut ja vetoketjun. Nämä yksityiskohdat tuovat esiin, että kyseessä on oikeat housut. Yhdistä yläosaksi simppeli toppi tai paljetein koristeltu toppi riippuen bilefiiliksestäsi.

4. Valitse yläosaksi pelkkä body

Sen sijaan, että jatkuvasti joutuisit asettelemaan yläosaasi paremmin tanssimisen lomassa, pysyy body paikoillaan. Valitse malli, joka käy yläosasta ja yhdistä siihen juhlava hame tai skinny-mallin farkut.

5. Laita hapsut heilumaan

Jätä strassit ja glitter nuoremmille naisille ja vaihda ne hapsuihin. Hapsuinen hame tuo näyttävyyttä tanssiliikkeisiisi.

Lähde: Mashable


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.