Jokaiselle horoskooppimerkille on oma niin sanottu dealbreaker, asia, johon suhde kaatuu.

Parisuhteeseen kuuluu niin ylä- kuin alamäkiä, mutta vaikeistakin ajoista pyritään selviämään, antamaan anteeksi ja jatkamaan eteenpäin vahvempina. On kuitenkin tiettyjä tekoja ja asioita, dealbreakereita, joita ei pysty katsomaan läpi sormien, vaan ne voivat kaataa koko suhteen.

Nämä asiat vaihtelevat ihmisten kesken. Astrologi Valerie Mesa kertoi Popsugarille, mitkä teot ja asiat ovat dealbreakereita eri horoskooppimerkeille ja voit lukea lisää aiheesta alta.

Oinas: Torjutuksi tuleminen

Jos todella haluat suututtaa oinaan, torju hänet.

”Oinas on rohkea, soturimainen ja inhottavan ylpeä”, Mesa kuvaili.

Torjutuksi tuleminen vastaa hänen pahinta painajaistaan ja usein hän saattaa olla melko pikkumainen sen takia, mikä ei tee hyvää parisuhteelle.

Härkä: Uskottomuus

Jos seurustelet härän kanssa, älä edes ajattele pettäväsi häntä. Mesan mukaan härkä on horoskooppimerkeistä uskollisin. Häneen voi turvautua ja hän on uskomattoman kärsivällinen kumppaninsa knassa, minkä takia uskottomuus on anteeksiantamaton teko hänen silmissään.

Kaksonen: Valehteleminen

Kaksonen näkee läpi valkoisenkin valheen.

”Jos hän laskee muurinsa luottaakseen toiseen ihmiseen, joka päätyy valehtelemaan hänelle, se on menoa sitten”, Mesa anoi.

Rehellisyys antaa kaksosen olla haavoittuvainen kumppaninsa kanssa ja edistää suhdetta sen sijaan, että etääntyisi ja ottaisi takapakkia.

Rapu: On epäluotettava

Rapu on Mesan mukaan uskomattoman emotionaalinen ja varautunut, joten kuvitele mitä tapahtuu, jos hänen luottamuksensa rikkoo.

”Tällä vesimerkillä on mahtava muisti ja emotionaalinen aikakello, joka vie hänet takaisin siihen hetkeen”, astrologi totesi.

Leijona: Hänen egonsa haavoittaminen

Leijona on äärimmäisen ylpeä, joten hänen egoaan ei kannata loukata tai hän ei välttämättä koskaan päästä sinua lähelleen. Jos joku koettaa edes hienovaraisesti mollata häntä tai satuttaa hänen tunteitaan, on leijona erittäin suuttunut eikä välttämättä anna anteeksi ja toista mahdollisuutta.

Neitsyt: Hänen ajan haaskaaminen

Neitsyen arvokkaiden minuuttien kanssa kannattaa olla varovainen ja jos hän antaa aikaansa sinulle, käytä se fiksusti. Älä saa häntä tuntemaan kuin hänen aikansa ei olisi sen arvoista.

”Neitsyt on tehokas, neuvokas ja uskomattoman kohtelias. Voit kuitenkin olla varma, että hänen persoonansa katoaa viemäristä alas sinä hetkenä, kun hän hoksaa, että on haaskannut aikaansa”, Mesa selitti.

Vaaka: Empatian puute

Jos vaaka on pois tolaltaan, älä väheksy hänen tunteitaan. Mesan mukaan hän on kävelevä peili ja itse asiassa jos hän kokee, ettei hänen kumppaninsa tai vaikkapa työkaverinsa ole empaattinen, päättyy suhde siihen. Vaa’alla on tarve tulla ymmärretyksi tai muuten hän ei saa kaipaamaansa validaatiota eikä enää halua vahvistaa suhdetta.

Skorpioni: Petos

”Skorpioni on kaikki tai ei mitään -tyyppi ja kun hän on laskenut muurinsa alas ja ottanut riskin jakakseen kuolemattoman rakkautensa jonkun kanssa, kuka päätyy pettämään hänet, ei tilannetta voi korjata”, Mesa kertoi.

Jos aloitat suhteen skorpionin kanssa, pysy silloin lojaalina ja kommunikoivana. Mesan mukaan myös kosto on mahdollista, jos petät hänen luottamuksensa jollain tavalla.

Jousimies: Häntä käytetään hyväksi

Jousimies on kaikkien kaveri ja erittäin fiksu, joten hän usein osaa auttaa eri tilanteissa. Jos tämä tulimerkki luottaa sinuun ja huomaa sinun käyttäneensä häntä hyväksi mistä tahansa syystä, hän katoaa Mesan mukaan elämästäsi lopullisesti.

Kauris: Nöyryytys

Ole varovainen huumorin kanssa kauriin lähellä – varsinkin jos hän on vitsin kohde.

”Kauri on vakava, oikeudenmukainen ja hänellä on no bullshit -asenne. Jos joku kehtaa nöyryyttää häntä tai tehdä hänestä typeryksen töissä, voit olla varma, että se on ohi”, Mesa sanoi.

Kauriin kosto on myös yhtä synkkä kuin skorpionin, mutta hänen osaltaan mukana ei ole vain niin paljon tunteita.

Vesimies: Hän jää vaille huomiota

Vesimies tietää, miten erottaa tunteensa ja kovettaa itseään hieman, joten hän osaa luopua ihmissuhteistaan, jos kokee sen tarpeelliseksi. Jos jätät vesimiehen huomiotta niin, että hän kokee ettet ole suhteessa hänen kanssa, hänelle riittää.

”Jos hän käyttää aikaansa huomioidakseen sinut, mutta sinä jotenkin olet piittaamatta siitä kokonaan, siihen se loppuu”, Mesa totesi.

Kalat: Mikä tahansa!

Kalat on vaikea, koska Mesan mukaan kaikki ja mikä tahansa voi olla asia, jota ei voi antaa anteeksi.

”Tämän vesimerkin kanssa ei koskaan tiedä, mitä saa, sillä hänessä on piirteitä jokaisesta merkistä, mikä on universaalin ykseyden symboli”, Mesa selitti.

”Sinun on paras toivoa, että saat tyyneyden myrskyn edellä”, hän lisäsi ja jatkoi, että kalat osaavat olla melko mustavalkoisia ja räjähdysherkkiä riippuen laukaisevasta tekijästä.

Tunnistitko itsesi horoskooppimerkkisi kuvauksesta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Popsugar


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia