Tatuointi merkkinä rakkaudesta: Pariskunnat hankkivat nyt häätatuointeja perinteisen vihkisormuksen sijaan

Tatuointi on pysyvämpi osoitus rakkaudesta ja sitoutumisesta toiseen ihmiseen.

Naimisiin yleensä mennään aikomuksena viettää loppuelämä puolisonsa kanssa ja nyt avioparit ovat alkaneet osoittaa sitoutumistaan vihkisormusta pysyvämmällä tavalla: tatuoinneilla. The Independentin mukaan Instagramista löytyy jo tuhansia julkaisuja tästä uudesta trendistä, jossa perinteinen sormus on vaihdettu yhteensopiviin tatuointeihin, joilla osoitetaan omistautumista toiseen ihmiseen.

Suurimmaksi osaksi häätatuoinnit ovat siroja ja moni pari suosii esimerkiksi muutamasta viivasta koostuvaa tatuointia tai symbolia heidän rakkaudestaan, kuten äärettömän symbolia eli kyljellään oleva kahdeksikko.

Toiset ovat tatuoineet ihoonsa roomalaisin numeroin hääpäivänsä, mikä on samalla kätevä tapa muistaa häiden vuosipäivä jatkossa.

View this post on Instagram

VOCÊ SABIA? Que o anel de noivado para os homens aqui na Europa não é muito comum. Mas o anel💍verdadeiro, aquele que sela o amor, somente a mulher usa, ao anular esquerdo. Se você também pensou em dar um presente ao seu homem 🤵🏻, devolvendo com o mesmo gesto e selando o compromisso com um símbolo de uma profunda ligação, você pode pensar em comprar um dos varios modelos que encontra no mercado atualmente. Lembre-se os homens são divididos em duas grandes categorias: aqueles que usam jóias e aqueles que mal toleram a aliança. O anel de noivado é um acessório romântico 💏 e doce que deve ser usado no dedo anelar esquerdo, assim como a futura aliança, o significado é sempre o de ser um sinal de amor, o símbolo 💫 de uma promessa. 💓 #promessa #alianças #amoreterno #promessa #amorproprio #noivado #compromisso #prasempre #casamento #noivos #acessoriomasculino #aliançadenoivado #quesejaeterno #aondecasarnaitalia #casamentonaitalia #assessoriadeeventos #ensaiofotografico #weddingitaly #cerimonial #casarnaitalia #weddingtattoo #inspiração #sejavocê #sejaautêntico

A post shared by Kely Oliver | Planner (@pantheonkelyoliver) on

Myös oman rakkaan nimeä on tatuoitu vasempaan nimettömään tai rakkaan nimikirjaimet. Osa on myös valinnut ottaa häätatuoinnin sormen sijaan peukaloon tai jopa ranteeseen.

The Independentin mukaan vaikka monilla pareilla on identtiset tatuoinnit, ovat jotkut parit valinneet sopivan teeman, jolla ilmaisevat rakkauttaan. Tästä esimerkkeinä ovat esimerkiksi kruunu ja tiara sekä kukka ja mehiläinen.

Häätatuoinnin ottaminen ei tietysti tarkoita sitä, etteikö samalla voisi käyttää myös vihkisormusta ja joillakin pareilla onkin molemmat merkkinä rakkaudestaan.

Vaikka trendi ei välttämättä ole jokaisen makuun, on se persoonallinen tapa ilmaista sitoutumista toiseen ihmiseen – eikä ainakaan tarvitse murehtia siitä, että sormus vahingossa katoaisi.

Löydät lisää esimerkkejä häätatuoinneista Instagramista täällä.

Lähde: The Independent