Tatuointi on pysyvämpi osoitus rakkaudesta ja sitoutumisesta toiseen ihmiseen.

Naimisiin yleensä mennään aikomuksena viettää loppuelämä puolisonsa kanssa ja nyt avioparit ovat alkaneet osoittaa sitoutumistaan vihkisormusta pysyvämmällä tavalla: tatuoinneilla. The Independentin mukaan Instagramista löytyy jo tuhansia julkaisuja tästä uudesta trendistä, jossa perinteinen sormus on vaihdettu yhteensopiviin tatuointeihin, joilla osoitetaan omistautumista toiseen ihmiseen.

Suurimmaksi osaksi häätatuoinnit ovat siroja ja moni pari suosii esimerkiksi muutamasta viivasta koostuvaa tatuointia tai symbolia heidän rakkaudestaan, kuten äärettömän symbolia eli kyljellään oleva kahdeksikko.

Toiset ovat tatuoineet ihoonsa roomalaisin numeroin hääpäivänsä, mikä on samalla kätevä tapa muistaa häiden vuosipäivä jatkossa.

Myös oman rakkaan nimeä on tatuoitu vasempaan nimettömään tai rakkaan nimikirjaimet. Osa on myös valinnut ottaa häätatuoinnin sormen sijaan peukaloon tai jopa ranteeseen.

The Independentin mukaan vaikka monilla pareilla on identtiset tatuoinnit, ovat jotkut parit valinneet sopivan teeman, jolla ilmaisevat rakkauttaan. Tästä esimerkkeinä ovat esimerkiksi kruunu ja tiara sekä kukka ja mehiläinen.

Häätatuoinnin ottaminen ei tietysti tarkoita sitä, etteikö samalla voisi käyttää myös vihkisormusta ja joillakin pareilla onkin molemmat merkkinä rakkaudestaan.

Vaikka trendi ei välttämättä ole jokaisen makuun, on se persoonallinen tapa ilmaista sitoutumista toiseen ihmiseen – eikä ainakaan tarvitse murehtia siitä, että sormus vahingossa katoaisi.

Löydät lisää esimerkkejä häätatuoinneista Instagramista täällä.

Lähde: The Independent