Näistä tavoista ei kannata ottaa mallia.

Parisuhteen tai avioliiton päättäminen ei ole koskaan helppoa eikä sen tekemiseen ole yhtä oikeaa tapaa. Vääriä tapoja on taas helpompi löytää.

Reddit-sivuston AskReddit-osiossa kysyttiin muilta käyttäjiltä, mikä on kamalin tapa, miten on tullut jätetyksi. Alla Reddit-käyttäjien kertomuksia tavoista päättää parisuhde, mistä ei todellakaan kannata ottaa mallia.

Näillä tavoilla ihmisiä on jätetty:

1. ”Hän vain lopetti seuraamasta minua Twitterissä. Olisi voinut olla aikuinen ja puhua siitä, mutta ei!”

2. ”Tyttöystäväni muutti pois minun ollessani yön yli kestävällä työmatkalla ja hän otti kissan mukaansa. Minulla on ikävä sitä kissaa.”

3. ”Hän kertoi minulle muuttaneensa eri paikkakunnalle (ei oikeasti). Viesti selvä, tyyppi.”

4. ”Seurustelin yhden tytön kanssa 14-vuotiaasta 19-vuotiaaksi. Kaikki meni täydellisen hyvin. Viiden vuoden jälkeen lähettelimme jtkuvasti ”Rakastan sinua” ja ”pusipusi”-viestejä. Ensimmäisen korkeakouluvuoden (menimme eri kouluihin) jälkeen tilanne muuttui kolmessa päivässä. Torstai-iltana lähettelimme rakkausviestejä, kuten ennenkin. Sunnuntai-iltana tyttöystäväni kuitenkin jätti minut tekstiviestillä, koska ”en pidä telttailusta”. Viiden vuoden jälkeen minut jätettiin tekstarilla, koska en pidä telttailusta. Sellaista.”

5. ”Tämä ei käynyt minulle, mutta ystäväni jätti näin poikaystävänsä. He puhuivat puhelimessa ja ystäväni sanoi rakastavansa häntä, mihin poikaystävä tokaisi ”Rakastan sinua enemmän!” Ystäväni sanoi, että niin luultavasti itse asiassa rakastatkin ja kertoi, kuinka oli käynyt treffeillä toisen miehen kanssa.”

6. ”Sähköpostilla. Kolmannessa persoonassa.”

7. ”Tulin yliopistosta talvilomalle. Vietin jouluaaton tyttöystäväni ja hänen perheensä kanssa, annoin hänen pikkuveljilleen lahjat ynnä muuta. Seuraavana päivänä hänen piti tulla perheeni ja sukulaisteni kanssa illalliselle. Hän ei koskaan ilmestynyt paikalle. Kaikki olivat todella huolissaan ja lopulta hänen äitinsä soitti minulle kertoakseen, että hän oli lähteny hiihtoreissulle jonkun tyypin kanssa, jota hän oli tapaillut, kun olin ollut koulussa. Hauskaa joulua.”

8. ”Viittomalla. Kumpikaan meistä ei ollut mykkä tai kuuro. Kumpikaan ei osannut mitään viittomakieltä. Kesti kaksi tuntia mykkiä eleitä ennen kuin hän viimein sanoi sen ääneen. Sitten hän suuttui, kun komensin hänet ulos vanhempieni talosta enkä suostunut viemään häntä kotiinsa.”

9. ”Yahoon pikaviestipalvelulla, syntymäpäivänäni.”

10. ”Soitin eräänä iltana jutellakseni elämästä, vapaudesta ja pesäpallosta. Tyttöystäväni äiti vastasi. Silloinen tyttöystäväni laittoi hänen äitinsä jättämään minut sen sijaan, että olisi itse tehnyt sen. Hänen äitinsä kuulosti todella sympaattiselta puhelimessa.”

Lue lisää ihmisten kamalia erokokemuksia täältä.

Lähde: Huffington Post