Marvelin elokuvauniversumin suurimmasta elokuvasta on saatu esimakua trailerin muodossa.

Marvel on julkaissut trailerin ensi keväänä elokuvateattereihin tulevasta Avengers: Infinity War -elokuvasta. Anthony ja Joe Russon ohjaama elokuva käynnistää huipennuksen Marvelin elokuvauniversumille (MCU), jota on rakennettu Marvelin sarjakuvista tuttujen supersankareiden omien elokuvien sekä heidän yhteiselokuvien voimin lähes kymmenen vuoden ajan.

Avengers: Infinity War laittaa rakastetut sankarit Rautamiehestä Kapteeni Amerikkaan ja Hämähäkkimieheen vastakkain superroisto Thanosin kanssa. Elokuva tuo samalla valkokankaalla yhteen niin Kostajat (Avengers) kuin Galaksin Vartijat (Guardians of the Galaxy).

Thanosiin on viitattu erilaisin tavoin useissa MCU:n elokuvissa ja nyt tämä pahis viimein saapuu tekemään tuhojaan. Elokuvan juonesta ei ole juuri julkaistu tietoja, mutta trailerin perusteella toimintaa ja jännittäviä hetkiä on luvassa: trailerissa nähdään vilahduksia niin taistelukohtauksista kuin sankareista pinteessä.

Avengers: Infinity War -elokuvaa tähdittävät muun muassa Robert Downey Jr., Josh Brolin, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumbertbatch, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Chris Pratt, Zoë Saldaña, Chadwick Boseman ja Tom Hiddleston.

Elokuva tulee teattereihin Suomessa 25. huhtikuuta ja vielä nimeämätön jatko-osa Avengers 4 julkaistaan keväällä 2019. Sitä ennen teattereihin saadaan Black Panther, joka esittelee paremmin Captain America: Civil Warissa nähtyä T’Challaa eli Mustaa Pantteria, joka on myös mukana Infinity Warissa – katso Black Pantherin traileri täällä.

Voit katsoa Avengers: Infinity War -elokuvan trailerin artikkelin yltä.

Jos Marvelin elokuvauniversumi ei ole vielä tuttu tai et ole varma, oletko nähnyt kaikki siihen kuuluvat elokuvat, ovat ne listattu alle julkaisujärjestyksessä:

Iron Man (2008), The Incredible Hulk (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011), Captain America: The First Avenger (2011), The Avengers (2012), Iron Man 3 (2013), Thor: The Dark World (2013), Captain America: The Return of the First Avenger (2014), Guardians of the Galaxy (2014), Avengers: Age of Ultron (2015), Ant-Man (2015), Captain America: Civil War (2016), Doctor Strange (2016), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017), Spider-Man: Homecoming (2017), Thor: Ragnarök (2017).