Muun muassa kahvin ja kookosöljyn avulla syntyy seos, joka sävyttää kulmiasi täysin luonnollisin aineksin.

Kahvilla on erilaisia terveysvaikutuksia, mutta siitä on iloa myös kauneudenhoidossa. Kauneusbloggaaja Jennifer Chiu onkin julkaissut videon, jolla hän opastaa, miten muun maussa kahvista voi valmistaa seoksen, joka sävyttää kulmakarvoja luonnollisesti.

”Jos olet aiemmin sävyttänyt kulmakarvojasi ja saanut allergisen reaktion tai ihosi on ärtynyt, vaihda tähän DIY-sävytteeseen, joka on täysin luonnollinen”, Chiu sanoo videon alussa.

Voit katsoa DIY-videon jutun yltä ja alla ohjeet ovat myös tekstimuodossa:

1. Sekoita kaksi ruokalusikallista kahvinporoja ja teelusikallinen kaakaojauhetta kulhossa. Kaakaojauhe auttaa tekemään sävytteestä vaaleamman.

2. Lisää noin kaksi ruokalusikallista kookosöljyä ja sekoita seosta todella hyvin. Tämän jälkeen laita sekaan hieman hunajaa, jotta seos pysyy kulmissasi ja sekoita uudelleen todella hyvin.

3. Anna seoksen olla hetken aikaa, jotta ainekset sitoutuvat yhteen.

4. Kun olet valmis sävyttämään kulmakarvasi, harjaa ne ensin ja ota sitten pieni suti ja levitä seosta kulmakarvoihisi. Varo, ettet laita sävyteseosta kulmiesi rajojejn yli.

5. Anna sävytteen vaikuttaa 20 minuuttia ja välillä tarkista, miltä sävy näyttää. Mitä pidempään annat sen vaikuttaa, sitä tummempi sävystä tulee.

6. Pese sävyte pois esimerkiksi vanupuikon avulla ja olet valmis – näin saat sävytettyä kulmasi ilman, että joudut käymään kauneushoitolassa tai käyttämään kemikaaleja.

Lähde: Marie Claire