Kosintatilanne sai yllättävän käänteen, kun kosituksi tullut kaivoi itse laukustaan sormusrasian esiin.

Toukokuun viimeinen viikonloppu oli merkittävä Jessa Gillaspielle ja Becky McCabelle, kun pari meni kihloihin Memphisin eläintarhassa, samassa paikassa, missä heidän ensitreffitkin olivat paria vuotta aiemmin. Kosinta sai kuitenkin yllättävän käänteen, sillä molemmat naiset olivat aikoneet kosia eläintarhassa samana päivänä.

Pariskunta lähti eläintarhaan ystäviensä kanssa, ketkä olivat olleet mukana myös heidän ensitreffien aikaan. PEOPLE-lehden mukaan kumpikin oli huomannut, että eläintarhaan palaaminen olisi täydellinen tilaisuus kosia, mutta eivät kertoneet ajatuksistaan toisilleen.

”Tiesimme, että haluamme ehdottomasti mennä naimsiin jonain päivänä ja puhuimme siitä, minkälaiset sormukset haluaisimme, mutta päätimme jo varhain, että emme kerro toisillemme, milloin se tapahtuu”, 28-vuotias Gillaspie kertoi.

”Mutta tiesimme, että se tapahtuu jossain vaiheessa, mutta emme tienneet milloin tai miten, koska halusimme sen vaiheen olevan yllätys”, hän jatkoi.

25-vuotias McCabe keksi tilaisuuden kosinnalle aiemmin ja alkoi nopeasti punoa suunnitelmaa ystävänsä kanssa kosintaa varten.

”Järjestin sen yhden parhaan ystäväni kanssa aiemmin, olimme suunnitelleet sitä muutaman viikon ajan”, McCabe sanoi.

”Kerroin ystävälleni, että teeskentelee ottavansa valokuvaa meistä, kun olimme eläintarhassa, mutta että ottaisikin videota, koska aioin kosia”, hän paljasti.

PEOPLE:n mukaan Gillaspie keksi idean kosia vasta samana aamuna.

”Olen meistä se enemmän spontaani ja minulla oli ollut sormus jo jonkin aikaa, mutta odotin täydellistä hetkeä”, hän kertoi.

”Se vain tapahtui sinä aamuna, kun hoksasin kaikkien ystäviemme olevan siellä ja meidän ensitreffit oli siellä ja ajattelin, että minun pitäisi kosia siellä! Nakkasin vain sormuksen laukkuun noin tuntia aiemmin”, Gillaspie taustoitti kosinta-ajatustaan.

Itse kosintatilanne ikuistui siis videolle, kiitos McCaben suunnitelman. Facebookissa ja YouTubessa jaetulla videolla McCabe ensin pyytää tulevaa kihlattuaan poseeraamaan tietyllä tavalla mukamas kuvaa varten ennen kuin hän polvistuu ja kosii.

Gillaspien reaktio on vain yllättävä: hän alkaa nauraa ja kaivella laukkuaan, mistä hän ottaa esiin sormusrasian tyttöystävänsä yllätykseksi.

”Kun hän polvistui, olin että ’Voi hyvän tähden!’ Ajattelin, että ’Odota, minä halusin kosia sinua'”, Gillaspie muisteli hetkeä.

McCaben mukaan rakkaus tuona tuplakosintahetkenä oli hullua.

”Emme koskaan odottaneet tällaista tapahtuvan”, hän kertoi.

Gillaspie vastasi McCaben kosintaan myönteisesti ja pariskunta suunnittelee häitä noin vuoden päähän. PEOPLE:n mukaan pari toivoo, että kaikki kosintavideon nähneet löytävät myös oman onnensa ja rakkauden kumppanin kanssa.

”Oltuamme yhdessä viikon, tiesin ettei hän koskaan lähde rinnaltani niin pitkään, kun hän vain haluaa olla siinä”, Gillaspie sanoi.

”Toivon kaikkien tässä maailmass löytävän sielunkumppaninsa samalla tavalla kuin minä löysin Beckyn. Olen niin iloinen, että videoon oli niin positiivinen reaktio ja niin monet saivat iloa siitä. Se oli elämämme kohokohta”, hän päätti.

Voit katsoa viraaliksi tulleen kosintavideon alta tai pariskunnan YouTube-kanavalta täällä.

Becky McCabe and I got ENGAGED Friday night at Zoo Brew!!!!!!! I had no idea she planned to propose, and she had no idea I planned to propose to her! We were both so surprised!!!! We were surrounded by our friends and had the most amazing night. I am the luckiest girl in the world to be able to call her my fiancé. #TheMcBabes #MichelliaDesigns

***UPDATE: We had no idea this would blow up so quickly! But I can’t say I’m not thrilled, because all I’ve ever wanted was for Beck and the world to know how much l love her. We are overwhelmed with all of the positive responses. Really, you guys have no idea how much that means to us!***

Many people have asked us to film the wedding so they can see it. So we’re trying to raise money for a videographer since we will be paying for the wedding ourselves. Here is the link if you wish to help: https://www.gofundme.com/share-the-mcbabes039-wedding

Julkaissut Jessa Gillaspie 27. toukokuuta 2018

Lähde: PEOPLE


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia