Saara Aallon tie X Factor -kilpailussa jatkuu kolmanteen livelähetykseen.

Britannian X Factor -kilpailussa on mukana kahden livelähetyksen jälkeen kymmenen kilpailijaa ja yksi heistä on Saara Aalto, joka nappasi jatkopaikan sunnuntai-iltana jännittävien vaiheiden jälkeen.

Lauantai-illan motown-teemaisessa livelähetyksessä Aalto esitti Tina Turnerin River Deep, Mountain High -kappaleen. Sunnuntain tuloslähetyksessä selvisi, että upeasti esiintynyt Aalto jäi lopulta kahden vähiten ääniä saaneen kilpailijan joukkoon ja oli jälleen pudotusuhan alla – tuomarit päättäisivät jatkoonmenijän.

Kaksintaistelussa jatkopaikasta Aalto lauloi Snow Patrolin Run-kappaleen, josta myös X Factorin voittanut Leona Lewis on tehnyt oman, tunnetun version. Aallon kanssa jatkopaikasta taisteli Freddy Parker, joka esitti Rihannan Stay:n.

Tuomareiden mielipiteet jatkopaikan saajasta menivät tasan: Louis Walsh ja Aallon ryhmää kilpailussa vetävä Sharon Osbourne olivat Aallon puolella, kun taas Simon Cowell ja Nicole Scherzinger puolsivat Parkeria, joka kilpaili Scherzingerin joukoissa.

Koska tuomareiden avulla ei saatu ratkaisua, jatkopaikka selvisi yleisöäänillä ja brittiäänestäjät olivat oulunsalolaisen Aallon kannalla – niinpä seuraavana lauantaina Aalto kipuaa X Factor -lavalle kolmanteen livelähetykseen, jonka teemana on diivat.

Aalto lähetti kiitokset häntä äänestäneille tuloslähetyksen jälkeen sosiaalisessa mediassa.

”Äänestitte minua ja siksi pääsin jatkoon, te äänestitte minua. Olen niin, niin kiitollinen”, ilahtunut Aalto sanoo julkaisemallaan videolla ja kiittelee saamastaan tuesta ja rakkaudesta.

Voit katsoa jutun yltä Aallon sunnuntai-iltana tuloslähetyksessä esittämän Run-kappaleen ja lauantai-illan kilpailuesityksenä nähdyn River Deep, Mountain High -esityksen täältä. Katso täältä Aallon muut esitykset X Factorissa.