Holman koronapaniikkirentoutusvideota on kiitelty somessa.

Koronavirus on aiheuttanut huolta ja murhetta sekä johtanut muun muassa älyttömään vessapaperin hamstraukseen. Jos rentoutuminen koronatilanteen keskellä on vaikeaa, voi apua saada näyttelijä Antti Holman julkaisemasta videosta.

Holma on julkaissut YouTube-kanavallaan ASMR-videon, jolla hän lukee Terveyden ja hyvinvoininn laitoksen (THL) ohjeita koronaviruksen varalta.

”Tänään tehdään koronapaniikkirentoutus. Nyt kysymyksessä ei oo mikään naurun asia, vaan on ihan vakavasta, maailmanlaajuisesta epidemiasta, eli pandemiasta kysymys”, Holma aloittaa videonsa, samalla kuumemittaria sormillaan naputellen.

Koronaviruksen lieveilmiöihin kuuluu myös paniikki, ja Holma mainitsee sen voivan yllättää ihan tavallisen ihmisen. Tätä paniikkia ja pelkoa hälventääkseen Holma luki videolle juuri viranomaisten ohjeita.

Holma lukee ohjeita rauhallisella äänellä, ja hän huomauttaakin, ettei äänitettä kannata kuunnella autoa ajaessa tai kun tekee jotain, mikä vaatii tarkkaavaisuutta. Ohjeiden lukemisen lisäksi Holma tekee videolla erilaisia ASMR-ääniä, levittää käsiinsä käsidesiä ja aivan lopuksi pesee kätensä.

”Pidä huoli itsestäsi ja läheisistäsi ja muista pestä käsiä”, Holma sanoo videon lopulla.

Video on julkaistu YouTubessa 14. maaliskuuta ja se on kerännyt paljon kiitosta sosiaalisessa mediassa. Videota on kommentoitu muun muassa näin:

”Voisko tän laittaa pyöriin jokaiseen supermarkettiin kun ihmiset hamstraa paskapaperia?”

”Parasta! Kiitos Antti! Sinulla on todella miellyttävä ääni.”

”Täydellinen asmr video tähän hetkeen. Pelkkää priimaa.”

”Suomen kansa tarvitsi tätä.”

Voit katsoa ja kuunnella Holman videon alta, ja lisää hänen videoitaa löydät täältä.

https://www.youtube.com/watch?v=mOnveE6UHnA