Keskiverto mies rakastuu silti useammin elämänsä aikana kuin nainen.

Toisilla on paremmin onnea rakkaudessa kuin toisilla. Kyselytutkimuksen perusteella eri sukupuolten kohdalla onni tuntuu suosivan hieman todennäköisemmin naisia.

Deittisivusto Match.comin teettämän tutkimuksen mukaan joka viides mies kertoo, ettei ole koskaan ollut rakastunut. Naisista saman myönsi 18 prosenttia, joten ero ei ole suuri.

Tästä huolimatta miehet eivät kuitenkaan ole pessimistejä rakkauden löytämisen suhteen. 59 prosenttia miehistä uskoo rakkauteen ensisilmäkysellä ja 41 prosenttia väittää, että heille on käynyt niin edes kerran.

Tutkimus paljasti myös, että miehiltä niin sanotusti viedään jalat alta useammin kuin naisilta, sillä keskiverto mies rakastuu 3,7 kertaa elämänsä aikana, kun taas keskiverto nainen rakastuu 2,9 kertaa.

Match.comin Singles in America -kyselytutkimukseen vastasi yli 5 000 sinkkunaista- ja miestä. Aiemmin olemme kertoneet samaisen tutkimuksen paljastaneen, että vain harva mies odottaa seksiä ensimmäistän treffien päätteeksi sekä kuinka vanhempasi voivat olla seksuaalisesti kokeilevampia kuin sinä, jos ovat sinkkuja.

Lähde: Women’s Health

Kommentit

Kommenttia