Joka toinen sinkku sen sijaan toivoo pientä vihjausta tulevasta suudelman muodossa.

Suurin osa miehistä ei odota ensimmäisten treffien päättyvän heti yhteiseen yöhön ja sänkyleikkeihin, käy ilmi uudesta kyselytutkimuksesta. Deittisivusto Match.comin kyselyn mukaan vain kuusi prosenttia miehistä odottaa seksin olevan osa ensimmäisten treffien ohjelmaa.

Sen sijaan jonkinlaista vihjausta tulevasta niin sinkkumiehet kuin -naisetkin toivovat ensimmäisten treffien päätteeksi, sillä kyselyn mukaan 50 prosenttia sinkuista on sitä mieltä, että hyvät ensimmäiset treffit päättyvät suudelmaan.

Naiset eivät kuitenkaan lämpene juuri suukkoa enemmälle; kyselyn mukaan vain seitsemän prosentti naisista haluaisi kunnolla vehtailla ja muhinoida ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Naisten ajatuksia seksin harrastamisesta ensimmäisten treffien päätteeksi kysely ei paljastanut.

Kyselyn tulokset ovat osa Match.comin Singles in America -kyselyä, johon vastasi yli 5 500 sinkkua. Samainen kysely teki myös paljastuksia vanhempiesi seksielämään liittyen ja voit lukea siitä vasta julkaistun artikkelin täältä.

Lähde: Women’s Health

Kommentit

Kommenttia