Myös vanhemmat osaavat olla seikkailunhaluisia seksin suhteen.

Omien vanhempien seksielämä on asia, jota moni ei halua ajatella, mutta se on olemassa – olethan sinä todiste siitä. Nyt Women’s Health kertoo, että vanhempasi voivat olla jopa seksuaalisesti kokeilevampia kuin sinä.

Deittisivusto Match.comin teettämän kyselyn mukaan suuret ikäluokat – tässä tapauksessa vuosien 1946 ja 1964 välillä syntyneet – kokeilevat kimppakivaa 53 prosenttia todennäköisemmin kuin milleniaalit, eli 1980-luvun alun ja 1990-luvun puolivälin välillä syntyneet.

Toisin kuin moni voisi olettaa, on samaiseen suurten ikäluokkien ikäryhmään kuuluvilla myös 118 prosenttia todennäköisemmin yhden yön juttu loman aikana.

Women’s Health kuitenkin huomauttaa, että kysely tehtiin sinkuille, joten jos vanhempasi ovat yhdessä, ei heidän touhunsa välttämättä ole aivan samaa luokkaa. Jos taas he ovat eronneet ja sinkkuja, kannattaa miettiä, haluatko ilmestyä ilmoittamatta kyläilemään lauantai-iltana.

Match.comin kyselyssä aiheina olivat seksiin, parisuhteisiin ja deittailuun liittyvät eri aihepiirit. Singles in America -kyselyyn vastasi yli 5 500 sinkkua.

Lähde: Women’s Health