Tämä tyttö ei osaa vielä kävellä tai puhua, mutta vesihiihto kyllä onnistuu.

Kerroimme helmikuussa pienestä Sloan-tytöstä, joka 14 kuukauden iässä osasi jo liukua menemään lumilaudalla. Koska talvilajit ovat kesän myötä jääneet taakse, on nyt vuoro ihastella 6 kuukauden ikäisen Zyla St. Ongen menoa vesisuksilla.

Huffington Post on jakanut Facebook-sivullaan videon Zylasta, kun hän kiitää pitkin Winter Haven -nimistä järveä Floridassa. Tytön vanhempien, Keith ja Lauren St. Ongen mukaan puolivuotias on tehnyt maailmanennätyksen nuorimpana vesihiihtäjänä, sillä Zyla vesihiihti hieman yli 200 metrin matkan.

Virallista ennätystä tai ennätysseurantaa nuorimmalle vesihiihtäjälle ei Huffington Postin mukaan vaikuta olevan, mutta aiemmat tiedot kertovat Parks Bonifayn vesihiihtäneen 6 kuukauden ja 29 päivän ikäisenä 30 metrin matkan. Huomattavasti hurjemman määrän vedessä suksilla kiitänyt Zyla teki oman suorituksensa vain kaksi päivää nuorempana.

Zylan vanhemmat ovat ammattilaisia vesihiihdossa ja taito näyttää siirtyneen myös jälkipolvelle, mutta se on tietysti vaatinut myös harjoittelua.

”Harjoittelimme olohuoneessamme suksilla ja tavallaan vedimme häntä ympäriinsä”, Lauren St. Onge kertoi Huffington Postille.

”Zyla vain katseli ympärilleen ja hymyili odottaen, että hänelle hurrattiin. Hän rakastaa huomiota”, äiti jatkoi.

Voit katsoa videon Zylan vesihiihdosta alta:

This 6-Month-Old Girl Is A Water Skiing ProdigyThis water skiing baby is beyond impressive.

Julkaissut The Huffington Post 25. toukokuuta 2016

Lähde: Huffington Post