Kynsilakasta on kehitelty kaksi makua, josta toinen äänestetään massatuotantoon.

Friteeratuista kanaruoistaan tunnettu pikaruokaketju KFC siirtyy myös kauneusmarkkinoille ja julkaisee syötävää kynsilakkaa. Ketjun ruokiin sopien myös kynsilakat maistuvat kanalle.

KFC Hong Kong on julkaissut Hot & Spicy – ja Original Recipe -kynsilakat, jotka on toteutettu yhdessä McCormick-mausteyrityksen ruokateknikoiden kanssa. McCormick on myös KFC:n salaisen mauste- ja yrittisekoituksen kehittäjä.

”Kynsilakkojen resepti on ainutlaatuinen ja on erityisesti suunniteltu säilyttämään maku, mutta myös kuivumaan kiiltäväksi pinnaksi kuin tavallisessa kynsilakassa”, kynsilakkojen pressitiedotteessa kerrotaan.

Kynsilakoista Hot & Spicy on trendikkään oranssinpunainen ja Original Recipe klassinen nude-sävy. Syötäviä kynsilakkoja käytetään aivan kuin tavallisiakin kynsilakkoja, mutta nämä voit nuolla kynsistäsi pois.

Toistaiseksi kynsilakoissa on kyse PR-kampanjasta, mutta KFC on valmistanut kynsilakat – niitä ei vain ole vielä massatuotannossa. Tällä hetkellä KFC jakaa kuvia kynsilakoista sosiaalisessa mediassa ja on pyytänyt ihmisiä äänestämään kumman maun haluaisivat tulevan saataville.

Äänestyksen voittava kynsilakka otetaan sitten massatuotantoon ympäri Hong Kongia ja mahdollisesti myös ympäri maailman.

Kynsilakkaan liittyen on myös julkaistu markkinointivideo, jonka voit katsoa täältä. Kuvia kynsilakoista voit katsoa sen sijaan täältä.

Miltä sinusta kuulostaa ajatus syötävästä kynsilakasta? Kommentoi alla!

Lähde: Metro