Pieni fani oli kutsunut Laineen syntymäpäiväjuhliinsa, jonne suomalainen NHL-tulokas ei kuitenkaan pelireissun takia päässyt.

Vasta 8 vuotta täyttänyt Lucas Bydak juhlisti syntymäpäiviään 7. tammikuuta ja toivoi ihailemansa jääkiekkoilija Patrik Laineen tulevan vieraaksi juhliinsa. Lucas kirjoitti Winnipeg Jetsin riveissä ensimmäistä NHL-kauttaan pelaavalle Laineelle kirjeen, jonka pojan setä julkaisi Twitterissä joulukuun lopulla.

My nephews note to Patrik Laine...Worth a shot #nhljets @NHLJets #GoJetsGo @PatrikLaine29

”Olet lempipelaajani. Haluan olla kuin sinä. Haluaisin, että tulisit kiekkosynttäreilleni 7. tammikuuta kello 13-15. Jos sinulla on aikaa”, Lucas kirjoitti.

NHL.comin mukaan tieto kirjeestä kiiri Laineen Tuija-äidin korviin ja hän sai yhteyden Lucasin äitiin, Nicole Berubeen. Laineen äiti pahoitteli, ettei suomalaistulokas pääsisi pelireissun takia paikalle, mutta pyysi perheen osoitetta.

Sen sijaan, että Laine olisi lähettänyt vaikkapa lahjan pienelle fanilleen, hän itse saapui yllättämään Lucasin toivottaakseen hänelle hyvää syntymäpäivää.

Special delivery by a special hockey player for a special nephew! @PatrikLaine29 wasn't able to make his party but this will do 😉 #GoJetsGo

Eikä 18-vuotias suomalainen saapunut tyhjin käsin, kuten sedän julkaisema twiitti osoittaa:

Meet and greet,signed jersey,chocolates from Finland and a signed picture from @PatrikLaine29 @nhljets #BestDayEver and a #VeryJealousUncle

Laine toi pienelle fanilleen Dumle-karkkeja ja valokuvan, jossa onnitteli Lucasta, sekä kirjoitti nimmarinsa pojan fanipaitaan.

”Iso yllätys”, Lucas kommentoi myöhemmin NHL.comin mukaan uutisille.

”Olin todella innoissani. En koskaan ajatellut, että hän todella tulisi. … Kaikki päättyi todella hienosti”, poika kertoi.

Laineen tulokaskausi maailman kovimmassa kiekkoliigassa on sujunut pääosin positiivisissa merkeissä, mutta tammikuun alussa saadun kovan taklauksen takia nuori mies sai aivotärähdyksen ja on sivussa otteluista tällä hetkellä. Laine valittiin mukaan kuun lopulla järjestettävään tähdistötapahtumaan, mutta nähtäväksi jää, onko hän silloin pelikuntoinen.

Lähde: NHL.com