Oletko koskaan joutunut lopettamaan ystävyyssuhteen, koska et ole tuntenut ystäväsi seurassa enää oloasi hyväksi?

Ehkä ystäväsi oli sinulle kateellinen, joten hän kohteli sinua sen takia huonosti? Merkkejä sellaisesta ei ole välttämättä helppoa hoksata. Jokaisessa ystävyydessä on ylä- ja alamäkiä, mutta kateus ei sellaiseen kuulu. Jos haluat tietää, johtuuko ystäväsi outo käytös kateudesta, katso tässä alla olevia merkkejä siitä, että hän voisi olla sinulle kateellinen.

1. Hän ei huomio hyviä uutisiasi

Kateellinen ystävä ei pidä hyvistä uutisistasi, joten hän voi vähätellä niitä. Hän voi kertoa uutisesi jälkeen, että uutisesi ei ole kovin iso asia. Hän voi pilata ilosi.

2. Hän haukkuu elämässäsi olevia muita ihmisiä

Kunnon ystävä auttaa sinua, jos sinulla on suhdeongelmia. Huono ja kateellinen ystävä vain kritisoi muita elämässäsi olevia ihmisiä toivoen, että sinä et pidä heistä, vaan pelkästään hänestä.

3. Hän kilpailee kanssasi aika monesta asiasta

Vaikuttaako siltä, että hän haluaa olla kaikessa parempi kuin sinä. Kannustaako hän sinua koskaan missään asiassa? Ehkä silloin, kun yritit laihduttaa, hän tarjosi sinulle jatkuvasti herkkuja?

4. Hän matkii sinua esimerkiksi pukeutumistyyliäsi

Onko hänellä samanlainen hiustyyli kuin sinulla tai matkiiko hän pukeutumistyyliäsi? Ehkä on kateellinen, kun näytät niin hyvältä ja haluaa itsekin näyttää yhtä hyvältä kuin sinä.

5. Tunnet usein olevasi vastuussa hänestä

Onko hän usein uhri ja sinä hänen pelastajansa? Älä uhraa enää omaa etuasi, henkilökohtaisia tavoitteitasi tai harrastuksiasi hänen takiaan, jos joudut tekemään niin liian usein.

Älä anna tällaisen ystävän pilata elämääsi. Parempiakin ystäviä varmasti löytyy.

Lähde: Yourtango