Miehen käytös voi paljastaa hänen suhtautumisensa, vaikka hän ei ääneen siitä puhuisikaan.

Naisiin verrattuna miehet eivät ole yleensä kovin avoimia tunteistaan eivätkä juuri puhu niistä. Jos oma poikaystävä on hiljaisempaa sorttia tässä asiassa, on silloin vaikea tietää, onko hän vakavissaan kanssasi.

Onneksi toista ihmistä voi koettaa lukea hänen käytöksensä perusteella. Avuksi Boldsky listasikin merkkejä siitä, mistä tietää miehen olevan vakavissaan suhteessa.

Näistä merkeistä huomaat, että mies on vakavissaan kanssasi:

1. Hän on rehellinen

Hän ei kaunistele sanojaan, vaan sanoo rehellisen mielipiteensä asioista. Hän ei tee vain asioita miellyttääkseen sinua.

2. Esittelee perheelle ja ystäville

Jos hän ei näe sinua pitkäaikaisena kumppanina, ei hän silloin esittele sinua perheelleen ja ystävilleen.

3. Yhteisiä puuhailuja

Jos mies haluaa sinun tekevän kanssaan jotain, mistä hän todella pitää, viestii se siitä, että hän on vakavissaan kanssasi. Hän haluaa sinun tietävän, mistä hän pitää ja haluaa sinut osaksi sitä. Hän myös koettaa osoittaa kiinnostusta asioista, joista sinä nautit.

4. Arvostaa mielipidettä

Jos mies kysyy sinun mielipidettäsi ennen jonkin päätöksen tekoa, hän arvostaa näkemyksiäsi. Hänelle on väliä sillä, miten sinä koet asiat, joita on tapahtumassa hänen elämässään.

5. Epämukavuusalueelle

Jos hän suostuu poistumaan mukavuusalueeltaan tekemään asioita vuoksesi, kertoo sekin paljon hänen suhtautumisestaan suhteeseenne.

6. Soitto ilman mitään syytä

Jos hän soittaa ilman mitään syytä, hän silloin ajattelee sinua ja haluaa olla kanssasi.

7. Hän yrittää tehdä sinut onnelliseksi

Jos sinun onnellisuudellasi on väliä hänelle ja hän yrittää tehdä sinut onnelliseksi, on hän silloin vakavissaan. Jos hän ei olisi, hän välittäisi silloin enemmän vain itsestään kuin sinun onnellisuudesta.

8. Ei yritä tehdä vaikutusta

Kun deittailusta aletaan siirtyä vakavammalle tasolle, huomaat olevasi kuin avoin kirja hänelle ja hänen pitäisi olla samaa siulle. Tässä vaiheessa ei tarvitse enää tehdä vaikutusta toiseen, sillä toisen vahvuuksista ja heikkouksista on jo tietoinen.

9. Paljastuksia julki

Jos mies alkaa uskoutua sinulle ja mieltää sinut luotettavaksi kumppaniksi, hän yrittää silloin näyttää merkkejä siitä, että on vakavissaan.

10. Hän on luotettava

Oli tilanne mikä tahansa, tiedät hänen olevan tukenasi ja saatavilla sinua varten. Jos jaat tällaisen suhteen hänen kanssaan, silloin hän todellakin on vakavissaan.

Lähde: Boldsky