Lue neljä merkkiä yksipuolisesta parisuhteesta.

Parisuhteessa yleensä kumpikin osapuoli haluaa yhtä paljon panostaa siihen. Joskus kuitenkin käy niin, että toinen on mukana suuremmalla innolla kuin toinen.

Times of India listasi neljä merkkiä, jotka voivat paljastaa, onko suhteesi yksipuolinen.

Aloitat aina keskustelun

Alkuvaiheessa tämä ei välttämättä sinua vielä edes häiritse, mutta ajan kanssa se alkaa vaivata. Lopulta se yleensä johtaa siihen, että alat vain pohtia, miksi toinen ei koskaan aloita keskustelua ensin.

Käytte harvoin treffeillä

Haluaisitko käydä ulkona, mutta kumppani ei innostu? Jos kumppani ei vietä tai ei halua viettää aikaa kanssasi, voi se olla merkki suhteen yksipuolisuudesta. Ota asia puheeksi kumppanisi kanssa ja kysy, miksi hän ei ole halukas lähtemään ulos kanssasi tai ei halua viettää aikaa kanssasi, jotta suhteenne vahvistuisi.

Hän suosii ystäviensä seuraa enemmän

Jos kumppanisi peruu yhteiset suunnitelma mennekseen viettämään aikaa kavereidensa kanssa, voi sen katsoa helposti läpi sormien pari kertaa. Jatkuvasti tähän suostuminen alkaa kuitenkin syödä toista osapuolta liikaa. Ota puheeksi tilanteen epämukavuus, mutta muista kertoa, ettei sinua haittaa se, että hän viettää aikaa ystäviensä kanssa – kunhan aikaa löytyy sinullekin eikä suunnitelmia peruta jatkuvasti muiden takia.

Keskustelunne ovat lyhyitä

Tämä voi tapahtua tekstiviestien tai puheluiden muodossa. Liian vähäinen puhuminen on merkki yksipuolisesta suhteesta.

Lähde: Times of India

Kommentit

Kommenttia