Etenkin tummaan silmämeikkiin yhdistettynä neonvärinen tehosterajaus saa aikaan näyttävän lopputuloksen.

Meikkitrendien maailmassa puhaltavat jälleen uudet tuulet, kun Instagramin uumenista on noussut esiin näyttävä meikkitrendi, jossa hyödynnetään neonvärimäistä efektiä etenkin silmämeikin tehosteena. Jotkut kauneusbloggaajat käyttävät samaa myös huulimeikissä.

Trendistä ovat uutisoineet muun muassa Cosmopolitan ja Popsugar, jonka mukaan neonvärimäinen efekti tehdään yleensä mustan smoky eye -meikin yhteyteen, mikä lisää tehosterajauksen hehkuvuutta. Lopputuloksena syntyykin loistava silmämeikki.

Popsugarin mukaan rohkean tyylin luodakseen meikkitaiteilijat ovat käyttäneet kirkasta valkoista tai hopeaa rajauksen tekemiseen, minkä jälkeen he ovat käyttäneet värikästä rajausta tai luomiväriä valkoisen (tai hopean) kummallakin puolen ja häivyttäneet sen smoky eye -meikkiin.

Silmämeikin lisäksi neonväriä on käytetty myös huulimeikissä. Cosmopolitanin mukaan esimerkiksi australialainen meikkitaiteilija Genevieve Jauquet laittoi ensin huuliinsa mustaa, nestemäistä huulipunaa, minkä jälkeen hän sekoitti valkoista ja neonpinkkiä nestemäistä huulipunaa luodakseen hehkuvan vaikutelman suun ympärille ja viimeisteli rajaamalla huulet valkoisella.

Alta voit katsoa vielä lisää esimerkkejä ja inspiraatiota tästä näyttävästä meikkitrendistä.

Lähde: Popsugar, Cosmopolitan