Nämä merkit viittaavat siihen, että mies on rakastunut sinuun

Miehet eivät aina osaa tai pysty puhumaan tunteistaan, mutta käytökselläänkin he voivat jo osoittaa, kuinka paljon välittävät.

Helpoin tapa kertoa tunteistaan olisi vain kertoa ne suoraan, mutta kaikki eivät siihen pysty. Usein monet naiset miettivät, mitä tapailemansa mies todella tuntee. Vaikka ei olekaan olemassa mitään maagista tapaa selvittää sitä kysymättä, voivat nämä tietyt merkit kuitenkin kertoa, että mies on rakastunut sinuun.

Nämä merkit kertovat siitä, että mies on rakastunut sinuun:

1. Hän muuttaa suunnitelmiaan ollakseen kanssasi

Muuttaako mies suunnitelmiaan tai lopettaako jonkin kesken olleen asian tekemisen auttaakseen sinua tai ollakseen kanssasi? Nämä viestivät siitä, että olet etusijalla ja hänen välittämisensä ja huolensa liittyvät sinuun.

2. Hän saa sinut tietoiseksi siitä, että olet hänelle tärkeä

Tämän mies voi osoittaa eri tavoilla, joista yksinkertaisin on se, että hän kertoo asiasta. Hän voi kuitenkin osoittaa sen myös arvostamalla sinua, arvostamalla asioita, jotka ovat tärkeitä sinulle, vastaamalla puheluihin/viesteihin/sähköposteihin nopeasti ja rakastavasti ja ottamalla sinut osaksi päivittäistä elämäänsä.

3. Olet osa hänen seuraelämäänsä

Hän esittelee sinut perheelleen ja ystävilleen, useammin kuin vain yhden kerran. Hän on rakastava muiden edessä ja puhuu ”meistä”. On iso asia ottaa uusi kumppani osaksi omaa elämäänsä ja läheisiään, joten jos hän on sisällyttänyt sinut seuraelämäänsä ja niiden ihmisten joukkoon, jotka ovat hänelle lisäksesi tärkeitä, viestii se voimakkaista tunteista; joko hän on rakastunut tai rakastumassa.

4. Hän puhuu toiveistaan ja unelmistaan tulevaisuuden suhteen kanssasi

Mies puhuu kanssasi tulevaisuuden suunnitelmistaan – eikä pelkästään teidän suhteenne osalta, vaan hän jakaa myös unelmiaan. Jos hän mieltää sinut osaksi tulevaisuuttaan, tiedät hänen olevan vakavissaan. Jos hän myös puhuu toiveistaan ja unelmistaan tulevaisuuden suhteen yleisesti ja haluaa jakaa ne kansssi, voit päätellä siitä, että hänen tunteensa sinua kohtaan ovat syventyneet. Hän haluaa sinun tuntevan hänet ja se lisää intiimiyttä ja rakkautta.

5. Hän arvostaa mielipidettäsi

Hän kysyy mielipidettäsi henkilökohtaisiin asioihin ja arvostaa mielipiteitäsi. Todellisessa kumppanuudessa kumpikin osapuoli arvostaa toisen näkemyksiä, viisautta ja mielipiteitä. Jos mies tekee näin, olet silloin hänen sydämessään ja mielessään.

6. Hän on vierelläsi huolehtimassa sinusta, kun sairastat

Miehiä ei aina mielletä parhaimmiksi hoitajiksi, mutta jos hänen huolenpitovaistonsa menevät päälle, kun olet kipiä ja hän kysyy tarvitsetko jotain ja aidosti haluaa tehdä asioita hyväksesi, silloin tiedät olevasi hänen mielestä erityinen.

7. Hän on kiinnostunut tietämään kaiken sinusta

Hän haluaa tietää sinusta kaiken, haluaa tavata perheesi ja tututua ystäviisi ja on erittäin kiinnostunut elämästäsi, ajatuksistasi, tunteistasi, toiveistasi ja unelmistasi. Jos hän on todella rakastumassa sinuun, hän on erittäin kiinnostunut kaikesta sinuun ja maailmaasi liittyvistä asioista.

Lähde: Body+Soul


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.