Kiusalliset hetket ovat osa salilla käymistä, sille ei vain voi mitään.

Salille mennessä muutamat asiat ovat välttämättömiä: siellä haisee hiki, joku käyttää aina laitetta silloin, kun sinä haluaisit siihen ja siellä sattuu kiusallisia hetkiä.

Jos salilla käymisestä ei pidä tarpeeksi, voivat alla mainitut hetket saada pysymään loitolla koko paikasta:

1. Katsot vahingossa toista silmiin, kun käytät jalkojen loitontajalihaksia treenaavaa laitetta. Siinä ei ole mitään seksuaalista, vaikka haarat levällään tuijotatkin toista silmiin.

2. Olet menossa samalle laitteelle jonkun kanssa yhtä aikaa. Sitä seuraa yleensä keskustelu siitä, kumpi saa käyttää laitetta ensin.

3. Kun pyörittelet silmiäsi jonkun ähinälle ja jäät siitä kiinni. Koetit vain hiljaa paheksua; miksi hänen piti huomata…

4. Takamuksestasi jää märkä läntti laitteen penkkiin ja joku näkee sen ennen kuin ehdit pyyhkiä sitä pois. A) Se on ällöä. B) Miksi takamuksesta jäänyt läntti on noin iso?!

5. Joudut ottamaan alushousut pois pyllyvaosta juoksumatolla. Mietit mielessäsi, kuinka olisi pitänyt laittaa erilaiset aluhousut.

6. Pahalle haiseva henkilö tulee vieressäsi olevaan laitteeseen. Toisaalta et voi hengittää ja toisaalta et kehtaa siirtyä muutaman laitteen päähän, koska se olisi liian selvä merkki hajusta.

7. Tajuat, että paha haju tuleekin sinusta. Ensin mietit, eikö joku ole kuullut deodorantista – kunnes hoksaat, että olet itse syypää hajuun.

8. Läikytät vettä yllesi, kun koetat juoda kesken juoksumatolla juoksun. Puolustuksesi, onnistut saamaan vettä suuhusi noin puolella kerroista.

9. Vaatteisiisi tulee noloja hikiläikkiä, jotka näyttävät joltain aivan muulta kuin hieltä. Haarovälin hikiläntti, kenties se pahin kaikista.

10. Törmäät tuttuun salilla. Sitten on pakko jutustella kuulumisia hetki, vaikka ei yhtään haluaisi, koska treeni on kesken ja hiki valuu pitkin kroppaa.

Lähde: Women’s Health