Osalle se oli yksi parhaimpia tekemiään päätöksiä, osa taas katuu odottamista.

Vaikka esiaviollisessa seksissä ei ole mitään väärää, on silti monia, jotka odottavat papin sanovan ”Aamen” ennen kuin menettävät neitsyytensä. Osalle syy odottamiselle on uskonnollinen, osa vain haluaa tehdä niin – ja myöhemmin osa on katunut päätöstä, osalle se on yksi parhaimpia päätöksiä, mitä ovat tehneet.

Whisper-sovelluksen avulla itseään avioliittoon asti säästäneet tunnustivat anonyymisti mietteitään päätöksestä odottaa seksin harrastamisen kanssa. Lue alta heidän tunnustuksiaan ja kokemuksiaan.

1. ”Minä ja mieheni odotimme avioliittoon asti. Se ei ollut uskonnollinen valinta. Ja kyllä, se oli täysin sen arvoista.”

2. ”Odotin hääyöhön ensimmäisen kertani kanssa. Tiedän kuinka väärin tämä on, mutta joskus toivon, että olisin kokeillut sitä muiden miesten kanssa.”

3. ”Mieheni ja minä menetimme neitsyytemme hääyönämme. Harrastimme seksiä neljä kertaa sinä yönä.”

4. ”Odotin avioliittoon asti ennen kuin harrastin seksiä… sitten tajusin toivovani, että olisin tutkinut seksuaalisuuttani enemmän. Nyt on liian myöhäistä eikä minulla ole enää mahdollisuutta.”

5. ”Menetin neitsyyteni miehelleni häidemme jälkeisenä aamuna. Se ei ollut täydellistä, mutta se oli mahtavaa, intiimiä, suloisen kömpelöä ja pääsimme loppuun yhdessä.”

6. ”Kyllä, odotin avioliittoon asti. Kyllä, se oli todella vaikeaa. Kyllä, se oli sen arvoista. Ja voi kyllä, edelleen korvaamme menetettyä aikaa.”

7. ”Menetin neitsyyteni hääyönäni… ja kadun odottamista. Minusta tuntuu, että minun pitää varoittaa ihmisiä.”

8. ”Olen mies. Vaikka minulla oli paljon mahdollisuuksia, odotin seksin harrastamisen kanssa hääyöhön vaimoni kanssa. Se oli paras tekemäni päätös ikinä!”

9. ”Odotin hääyöhön seksin kanssa. Mieheni on surkea sängyssä eikä osaa tyydyttää minua lainkaan.”

10. ”Odotin seksin kanssa siihen asti, että olin naimisissa. Kadun sitä nyt. Vaimoni ja minä emme sovi yhteen seksuaalisesti ja tiedän, että me molemmat salaa mietimme minkälaista olisi olla muiden kanssa.”

11. ”Menetin neitsyyteni hääyönäni. Minusta oikeasti tuntuu kuin se olisi ollut hyvästä avioliitolleni. En malta pitää näppejäni erossa vaimostani.”

Lähde: Huffington Post