Treffeillä käyminen voi olla joskus turhauttavaa. Jokaiseen tapaamiseen on valmistauduttava ja laitettava itsensä likoon.

Treffien aikana varmasti moni osaa arvioida, onko toinen sopiva ”match”, mutta joskus oma arviointikyky voi mennä vikaan. On joitakin varoitusmerkkejä, joista voit heti arvioida, kannattaako treffikumppania tavata toista kertaa.

1. Treffikumppanin asenne ja käyttäytyminen

Tarkastele, kuinka treffikumppanisi kohtelee sinua ja kunnioittaako hän sinun rajojasi. Hälytyskellojen tulisi soida, jos treffikumppanin käytös ja mielialat muuttuvat tapaamisen aikana nollasta sataan.

2. ”Liian paljon liian aikaisin”

Jos treffikumppanisi jakaa omasta elämästään heti ensimmäisillä treffeillä kaiken mahdollisen, hänen voi olla vaikea käsitellä omia tunteitaan tai on muuten emotionaalisesti takertuva. Kannattaa myös harkita tarkasti toisia treffejä, jos treffipartneri alkaa jakaa ei niin imartelevia yksityiskohtia exästään tai marmattaa tarjoilijasta tai muuten kritisoi kaikkea.

3. Päätöksiä, päätöksiä

Tarkkaile, osaako treffikumppanisi päättää, mitä tekisitte yhdessä vai joudutko sinä ottamaan ohjat ja päättämään hänen puolestaan. Huono päätöksentekokyky voi kertoa huonosta itseluottamuksesta. Voit miettiä, olisitko valmis olemaan aina se, joka tekee päätökset parisuhteessa, jos kumppani ei siihen kykene.

4. Keskustelu on yksipuolista

Jos huomaat treffikumppanin puhuvan vain itsestään, hän voi olla hieman itsekeskeinen tyyppi. Toisaalta, jos hän kyselee vain kysymyksiä sinulta, etkä pääse oikein tutustumaan häneen, voi sekin olla varoitusmerkki. Jos myös huomaat hänen ohittavan sinun kysymyksiäsi, eikä selvästi halua vastata niihin, hän saattaa salata jotain itsestään.

Lähde: Your Tango