Näistä merkeistä tiedät löytäneesi sielunkumppanisi – jos uskot sellaiseen

Kaikki eivät sielunkumppaniin usko, mutta monelle se on täyttä totta.

Mistä tiedät löytäneesi sielunkumppanisi? Alle on listattu rakkaus- ja parisuhdeasiantuntijoiden mielestä ne kaikista selvimmät merkit, että kumppanisi on kuin luotu sinua varten.

Jos nämä asiat kuulostavat tutuilta omassa suhteessasi, voi olla, että olet löytänyt rinnallesi sielunkumppanin:

1. Kommunikoitte ilman sanoja

Sielunkumppanit voivat lukea toisiaan kuin avointa kirjaa.

”He ovat yhteydessä toisiinsa jokaisella olemisen tasolla. He saattavat lopettaa toistensa lauseet, saattavat soittaa toisilleen täysin samaan aikaan tai tuntea, etteivät yksinkertaisesti voi olla ilman kumppaniaan”, kliininen psykologi ja parisuhdeasiantuntija Carmen Harra sanoi Huffington Postille.

2. Tunnet sen sisälläsi

Kun tiedät, niin tiedät -toteamus pätee, kun on kyse sielunkumppaneista.

”Sen suhteen ei tarvitse arvailla tai miettiä. Yleensä on jotain ilmiselviä merkkejä, jotka paljastavat jonkin erityisen tulleen elämääsi. Se voi olla ääni pääsi sisällä tai tunne vatsassa, että hän on erityinen”, pappi Laurie Sue Brockway kertoi.

3. Toisen kanssa on helppo olla alusta asti

Sielunkumppanit löytävät keskinäisen yhteyden heti alusta alkaen ja näyttävät todellisen luonteensa ilman pelkoa tuomituksi tulemisesta.

4. Hän haastaa sinua toisin kuin kukaan muu

Sielunkumppaneiden suhde ei ole aina ruusuilla tanssimista.

”Sielunkumppanuus ei tarkoita sitä, että suhteessa ei olisi haasteita. Ero on siinä, että elämäntilanteet ja vaikeat haastet ovat vahvistava voima, josta tulee liima, joka pitää parin yhdessä vaikeinakin aikoina ja auttaa kumpaakin tulemaan kaikista aidoimmaksi versioksi itsestään”, The Love Architects -yrityksen Kailen Rosenberg kommentoi aihetta Huffington Postille.

5. Kaikesta ei olla samaa mieltä, mutta tärkeistä asioista kyllä

Sielunkumppanit eivät ole samaa mieltä kaikista asioista, mutta tavoitteet elämän suhteen ja kunnianhimoissa on yhtäläisyyksiä. Carmen Harran mukaan sielunkumppanit katsovat maailmaa samanlaisten lasien läpi, mutta saattavat olla pienistä asioista eri mieltä.

6. Sielunkumppanit eivät pelkää toisen katoavan

Kun on väärän ihmisen kanssa, on silloin epävarma parisuhteen suhteen ja pelkää, että pienikin väärä teko saa kumppanin kiinnostuksen katoamaan. Tämä ei pidä paikkaansa kuitenkaan sielunkumppanien kohdalla.

7. Ajoitus ratkaisee

Ajoitus on kaikki kaikessa, kun on kyse tosirakkaudesta.

”Olen vihkinyt pareja, jotka tapasivat lukiossa tai parikymppisinä, tapailivat, erosivat, jatkoivat eteenpäin tai pysyivät tekemisissä kaveripiirin kautta ja eivät koskaan löytäneet sellaista yhteyttä. Sitten eräänä päivänä he tapasivat jälleen ja rakkaus alkoi kukoistaa”, Laurie Sue Brockway sanoi.

Pidä siis silmäsi ja sydämesi avoinna, jotta sielunkumppanisi ilmestyessä ovesi taakse, olet valmis avaamaan sen hänelle.

Lähde: Huffington Post


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.