Näin pudotat painoasi ilman suuria ponnisteluja – lue vinkit

Laihduttamisesta tuli juuri helpompaa pienten muutosten avulla.

Laihduttaminen vaatii yleensä sitoutumista, kuria ja hikoilua, mutta on olemassa myös yksinkertaisempia tapoja saada vaakaa näyttämään alhaisempaa kilomäärä kuin laskemalla kaloreita tai rankalla intervallitreenillä. Sisällytä nämä kymmenen pientä ja helppoa kikkaa päivittäisiin toimiisi auttamaan laihduttamisessa.

Näin pudotat painoasi ilman suuria ponnisteluja:

1. Aloita jokainen ateria lasillisella vettä.

Pysyt näin nesteytettynä ja tunnet olosi heti täydemmäksi, mikä voi auttaa estämään ylensyöntiä.

2. Tee muutamia yksinkertaisia vaihdoksia jokaisella aterialla.

Valitse vinegrette, ranskalainen salaatinkastike, täyteläisempien salaatinkastikkeiden sijaan ja saat vähemmän kaloreita. Hedelmiä syödessä kannattaa suosia tuoreita kuivattujen sijaan, sillä tuoreissa hedelmissäkin on vähemmän kaloreita.

3. Syö pala tummaa suklaata jälkiruoaksi.

Jätä keksit muille ja tyydytä makeanhimoasi parilla palalla tummaa suklaata. Alkuun tumma suklaa ei ehkä tunnu niin tyydyttävältä valinnalta, mutta kun totut pois liiallisesta sokerista, alat nauttia tummasta suklaasta enemmän ja olet vain iloinen valittuasi terveellisemmän herkun.

4. Ole tarkkana annoskokojen kanssa.

Jos haluat laihtua, pitäydy oikeissa annoskoissa jokaisella aterialla. Laske välipalat tai naposteltavat sen sijaan, että söisit ne suoraan pussista. Käytä pienempiä lautasia, jotta huijaat mieltäsi luulemaan pienempiä annoksia isommiksi. Laita tähteet heti säilöön, jotta et santsaa.

5. Liiku enemmän.

Vaikka et pystyisi omistamaan kunnon treenille aikaa, voit kuluttaa hieman lisäkaloreita liikkumalla vähän enemmän päivän aikana. Pienillä valinnoilla on väliä: valitse portaat hissin sijaan ja parkkeera auto töihin tullessa tai vaikkapa kauppaan mennessä hieman kauemmaksi. Sen lisäksi työpäivän aikana kannattaa koettaa kävellä välillä hieman ympäri työhuonetta.

6. Älä juo kaloreitasi.

Tämä on yleinen syy, miksi tuloksia ei näy, sillä turhat juomien, kuten limukat, mehut tai isot viinilasilliset, kalorit kertyvät. Suosi sen sijaan tavallista vettä ja mausta sitä tuoreilla aineksilla, kuten kurkulla, sitruunalla tai mintulla.

7. Älä pidä itseäsi nälkäisenä liian pitkään.

Pieni nälkä on hyvästä, mutta on epäterveellistä ja ruokavalion sabotoimista pitää päivä itseään nälässä, jotta voi illalla herkutella jälkiruoalla. Syö hyvin ajoitettuja aterioita ja välipaloja, jotta verensokeri ei laske liian alas.

8. Napostele paljon proteiinia ja kuitua sisältäviä ruokia.

Pysyttele erossa paljon kaloreita sisältävistä vaihtoehdoista, kuten sipsit ja voileipäkekseistä ja ota tilalle terveellisempiä vaihtoehtoja, joissa on paljon proteiinia ja kuituja.

9. Syö kevyt, aikainen päivällinen.

Koita pitää päivällisessäsi noin 25 prosenttia päivän kaloreista ja syö se vähintään 2-3 tuntia ennen sänkyyn menemistä. Syömällä liian paljon liian myöhään voi aiheuttaa ruoansulatus- ja nukkumisongelmia, jotka voivat vaikeuttaa terveellisessä rutiinissa pysymistä.

10. Nuku enemmän.

Univaje voi saada sinut syömään enemmän päivän mittaan ja sinulla ei riitä energiaa treeneillesi, joten pyri nukkumaan ainakin seitsemän tuntia joka yö, koska se on helppo ja tehokas tapa pitää laihdutustavoitteet oikealla tiellä.

Lähde: Popsugar