16-vuotiaan vegaanin ottamat kuvat hänen tekemistä annoksista ovat herkkua silmillekin.

Kasvissyönti ja vegaanisen ruokavalion noudattaminen kasvattavat suosiotaan jatkuvasti. Epäluuloisesti vegaaniuteen suhtautuvat saattavat ajatella, ettei ilman eläinperäisiä ainesosia tehdyt syötävät maistu tai näytä hyvältä.

Teini-ikäinen vegaani kuitenkin osoittaa Instagram-julkaisuillaan, että vegaaniset syötävät voivat olla myös melkoista silmänruokaa.

16-vuotiaan Josen julkaisut ovat saaneet suurta huomiota maailmalla eikä ihme, sillä kuvat hänen tekemistä jälkiruoista saavat veden herahtamaan kielelle. Joukossa on myös aamupalaksi sopivia syötäviä.

Kuvissa on niin smoothie bowl -annoksia kuin leivoksia ja jäätelöitäkin.

Jose on julkaissut ruokakuvia yli vuoden, mutta suurempaa suosiota hänen Instagram-tilinsä on alkanut saada tämän vuoden puolella, kun ihastuttavat kuvat ovat alkaneet levitä laajemmin netissä. Värikkäitä ruokakuvia pursuavaa Instagram-tiliä seuraa tällä hetkellä yli 470 000 käyttäjää.

Voit katsoa lisää kuvia herkulliselta näyttävistä annoksista täällä. Osassa julkaisuista on mukana myös ohjeet, miten kuvan herkku on valmistettu tai mitä ainesosia siinä on käytetty.