Kuvien takana on brittipariskunta, joka julkaisee tuotoksiaan Instagramissa.

Monilla ihmisillä on tapana ottaa hauskoja kuvia lemmikeistään ja osa on jopa perustanut omia some-sivustoja lemmikeilleen. Brittipariskunta on vienyt kuitenkin lemmikkiensä kanssa hassuttelun toiselle tasolle.

Nottinghamissa asuvat Sarah ja David omistavat kaksi kissaa, Taran ja Willow’n, joiden kanssa David toteuttaa uudelleen tunnettuja elokuvakohtauksia. Lopputuloksena on syntynyt hauskoja kuvia, joita pariskunta julkaisee Instagramissa moviecats-sivulla sekä behind the scences -versioita casualmoviecats-sivulla.

Kaikki sai alkunsa, kun Sarah ja David alkoivat ottaa kuvia käytettäväksi trivia-illoissa, joita David pitää pubissa. Huffington Postin mukaan elokuviin ja TV-ohjelmiin liittyvän osion aikana David näyttää kissojen kanssa otettuja kuvia ja pyytää osallistujia tunnistamaan elokuvat.

Kuvat saivat trivia-illoissa niin hyvän vastaanoton, että pariskunta päätti julkaista niitä myös Instagramissa ja kysyä seuraajiltaan, mihin elokuvaan kuvat viittaavat. Good Housekeepingin mukaan pariskunnan sivusto nousi suosioon vuoden 2016 puolella, mutta sen huomio ei ole laantunut.

Buffy, vampyyrintappaja -sarjan hahmojen mukaan nimetyt Tara ja Willow ovat omistajiensa mukaan erittäin rakastavia ja tulevat ovelle vastaan, kun pariskunta saapuu kotiin.

”He seuraavat meitä ympäri taloa ja Tara hyppää ”kyytiin” meidän olkapäille”, Sarah kertoi Huffington Postille viime vuonna, kun pariskunnan sivusto nousi otsikoihin.

Suuressa osassa kuvia kissatähtenä on Tara. Sarahin mukaan valokuvien toteuttamiseen menee yleenstä tunti tai kaksi ja ikimuistoisin kuvauksista oli, kun he toteuttivat kohtauksen E.T. -elokuvasta.

”Meidän piti laittaa herkkuja koriin, pyyhe Taran päälle, kun se söi herkun ja sitten ottaa kuva, kun Tara tuli esiin etsimään lisää syötävää”, Sarah sanoi.

”Se oli niin naurettavaa ja epäonnistuneita otoksia oli niin paljon, emme voineet lopettaa nauramista”, hän jatkoi.

Pariskunta on julkaissut edellisen kerran elokuvakohtauksen kesällä ja toivoa sopii, että lisää on vielä tulossa. Alla muutama poiminta Sarahin ja Davidin pyörittämältä Instagram-sivulta ja lisää löydät täältä.

E.T.

Ghost – näkymätön rakkaus

Kaunotar ja kulkuri

Alien – kahdeksas matkustaja

The Notebook – Rakkauden sivut

The Shining – Hohto

Lähde: Good Housekeeping, Huffington Post